Wat doe ik

 

Wat doe ik

Vaak zoeken we de bron boven, maar het is zowel boven zowel beneden. Wat mij uniek maakt is, als Aarde Magiër, dat ik je begeleid om terug te gaan naar de (Aarde)bron van je bestaan.

Wat ik aanbied, kan ik je het makkelijkst uitleggen via mijn logo:

Wat je o.a. ziet is een draak, dat is de energie die ik in al mijn lagen draag. Hiermee kan ik grote en zware stukken helpen te transformeren. Maar ook lichte kristallijne en innerlijk kind lagen worden op magische wijze door deze energie geholpen. Het paars is de kleur van de draak die (energetisch) bij mij kwam en mij de naam Purple doorgaf.

Paikea

De walvis is voor mij de drager van het oudste grid hier op aarde. Het helpt bij het terughalen van oude herinneringen in onze cellen en ons weer te verbinden met wie wij werkelijk Zijn. De bultrug walvis wordt door de Maori van Nieuw Zeeland, Paikea genoemd. Dit is de walvis die het meest vanuit mij naar voren treed en verbinding maakt. Als ik haar voel, word ik iedere keer weer liefdevol geraakt. Samen met de draak vormen ze het yin en yang symbool, dat voor mij als een prachtig samenspel voelt.

De blauwe rand staat voor het water en de violette rand voor de lucht. De randen symboliseren ook de zon en de maan, de man en de vrouw. De groene rand staat symbool voor de aarde, waar ik zo diep mee verbonden ben en op die manier ook met de vele en diverse aarde wezens. Aan de buitenste rand zie je de silver fern, een vaarn die in Nieuw Zeeland voorkomt. Dat is ook het land waar ik in dit leven geboren ben en daarom is mijn verbinding met Nieuw Zeeland en al haar spirits ook zo groot.

Wat er vanuit mijn systeem gebeurd is het verbinden van het oude met het nieuwe, zodat we weer in volledige harmonie, met alles wat er is, in en om de aarde, kunnen gaan manifesteren.

De sterkste verbindingen voel ik met de Druïden, de Sjamanen, Merlijn en met alle Natuurwezens.

Belangrijk is het dat je zelf ook aan de oorsprong van je klachten gaat werken. Wanneer je zelf aan de slag gaat, met behulp van de gereedschappen die ik je mag aanreiken, bereik je het beste resultaat!

Een healing of een consult kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen. Wel kan het verlichting geven in jouw proces. Alleen dat mag gebeuren wat er op dat moment de Bedoeling is of wat je aan kan in overeenstemming met jouw Hoogste Zelf.

Enkele reacties:

  • – Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren. B.
  • – Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. Altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen. Carolien Straver

Net als jij ben ik op zoek geweest: hoe nu verder?

Ik help je om  je van jouw oude ”ballast” af te komen (alles in overeenstemming met wat er mag gebeuren), zodat je de  stap verder kan zetten naar jouw bron. Vanuit de Joy, vanuit het magische Innerlijke Kind en vanuit een goede Aarding. Met Merlijn erin en met Pan. Uiteindelijk kom je ook zo weer in contact met Moeder Aarde/ Gaia, de Natuurwezens,  de Walvissen en Dolfijnenrijken en met de andere de Lichtmeesters en Draken.

De genezers, medicijnman of -vrouw of de sjamaan, uit oerculturen maken van geestelijke of lichamelijke chaos opnieuw een eenheid. Zij helpen de mens om dit zelf te doen.