Healing en Reading

Healing en Reading

Bij een healing worden er stukken doorgewerkt die jou of je systeem in de weg zitten. Bij een reading lees ik jouw energie en geef jouw inzichten in wat op dat moment een rol speelt in jouw leven.

Er gaan diverse kanalen bij me openstaan, waardoor verschillende energieën door mij heen kunnen werken. Daardoor kunnen eventuele blokkades die jou belemmeren worden opgeheven. Alleen datgene zal gebeuren wat volledig in overeenstemming is met jouw hogere zelf.

Mijn specialisme is aarding en het voorbij alles gaan. Hierdoor ontstaat er stabiliteit en rust in je systeem en zal er meer ruimte voor “NU” zijn.

De meeste cliënten liggen op de behandeltafel maar gewoon in een stoel kan ook. Er is voornamelijk energieoverdracht via mijn handen die ik soms op afstand houdt maar je ook licht aanraak. Soms komt het voor dat ik je dieper aan moet raken maar dit is in overleg met jou.

Je zal direct merken dat de uitwerking rustgevend is voor je en je meer jezelf zal voelen.

Healingen & readingen kunnen uitwerkingen geven in het lichaam, zoals je licht voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

Voor tarieven klik hier.

Let op:

Een healing of een consult kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen. Wel kan het verlichting geven in jouw proces.

DSC_0354

Westerheide wandeling

Ook is een mogelijkheid om de healing op de Westerheide, direct naast ’t Atelier, te ontvangen. Dit gebeurd tijdens de wandeling op de plek en het moment waar het zich aandient. Deze manier voelt eerst vrij licht maar heeft een diepe uitwerking. Dit omdat het werken vanuit en in de natuur makkelijker resultaat boekt voor jouw systeem.

 DSC_0451