John Nieuwendyk

Mijn naam is John Nieuwendyk, mijn Moederland is Nieuw-Zeeland en mijn Vaderland is Nederland. Dat is ook wat ik doe. De verbinding tussen het oude en het nieuwe leggen. Voor mij is dat mijn oorsprong.

Ik ben getrouwd met Marion en we hebben een zoon, twee dochters en inmiddels 2 prachtige kleindochters. Uiteraard houd ik van de natuur en daar voel ik me op mijn best. Gewoon lekker op de grond met je handen in de aarde. Heerlijk tot rust komen en genieten van wat je allemaal ziet, voelt, ruikt en ervaart. Vanaf mijn jeugd ben ik met spiritualiteit bezig. Op latere leeftijd ben ik me verder gaan ontwikkelen. Ik heb diverse beroepsopleidingen gedaan, waaronder

Merlijn, Heilige Magie, Magiër
• Shaman
• Earthkeeper
• Natuurcoach

Zelfrealisatie Healer Reader
Kosmisch Kristal Master
Pillar of Light
• Allround Masseur

Wat mijn taak op aarde is, is voor mij duidelijk geworden. Als Aardemagiër (Pan) Moeder Aarde ondersteunen in haar transformatieplan en de Natuurwezens onder de mensen te brengen. Maar ook de mensen helpen op hun pad naar hun ware Essentie. Want dat komt Moeder Aarde uiteindelijk ten goede. Als je jezelf helpt, dan help je Moeder Aarde ook mee. We zijn uiteindelijk allemaal één.

John Nieuwendyk