Home

Ik als manager in een grote supermarkt waarbij het kraakte en schuurde

Kun je het voorstellen?

Tot december 2016 werkte ik als manager bij een grote supermarkt keten. Enerzijds deed ik het werk met veel plezier. Want mensen raken en motiveren, is natuurlijk wel mijn ding. Anderzijds schuurde het. Het voelde steeds vaker alsof we van 2 verschillende planeten kwamen. De verharding en het onpersoonlijke van het bedrijf pasten niet bij mij. Diverse gesprekken vonden er plaats. Ze raakten mij alleen nog meer in mijn gevoeligheid. Totaal onbegrepen en ongezien voelde ik me. Ik merkte hoe moeilijk het is om hoog sensitief te zijn. Dat werd door dit proces alleen nog maar meer. Ik zakte in een hele diepe burn-out.

De man met de sloopkogel…..

In november 2006 raakte ik voor het eerst in een “burn-out”. Ging gewoon door. Op pure wilskracht. Ook door mijn opvoeding van “geef niet op en wees niet zwak”. Na 2 jaar dacht ik dat ik er doorheen was. En heb in de jaren daarna vele mannen met de hamer ontweken. Uiteindelijk kon ik niets meer hebben. Gillend gek werd ik van plekken waar veel prikkels waren. Een winkel bezoeken was al te veel. Zelfs van mijn fijne gezin en kleinkinderen kon ik niets meer hebben. Ik liep ervan weg om rust te hebben…
De laatste ‘man met de sloopkogel’ werd me fataal. Ik viel uit. En móest wel veranderen.

En nu? Nu heb ik een goed lopende holistische praktijk

Ik heb het roer omgegooid. En ging eindelijk écht mijn eigen pad bewandelen…..
Inmiddels 6 jaar later heb ik een goed lopende praktijk. Waar ik met liefde klanten mag ontvangen. Mensen komen vanuit het hele land. Vaak zijn ze door de zelfde ‘processen’ zijn gegaan.

Ik heb nu een open gevoel, zit diep in mijn basis.
Heb een stevige aarding. En voel me diep geconnect met de natuur. Ook mijn natuur. De natuur welke me rust, vertrouwen en stabiliteit geeft. Waardoor ik me nu vrij voel in alle rollen die ik heb zoals echtgenoot, vader, opa en therapeut. Om daar te zijn waar ik wil zijn. Ook op plekken waar veel prikkels zijn. Zoals mensen massa’s en drukte. Ook daar houd ik me goed. Ondanks dat ik een Hoog Sensitief Persoon ben….. Ik ben stiekem ‘trots’ op mezelf!

Omarm je vijand

Ik heb vele soorten therapeuten bezocht. Ik kreeg meer inzicht in mijn kracht. En merkte dat ik de vele mannen met de hamer genegeerd had. Ik, die gevoelig en sensitief was. En al een praktijk had in de verdieping van je gevoel, je aarding en je spirituele bewustzijn. Zag mezelf niet! Ik negeerde mijn gevoel uit angst. De angst was mijn grootste vijand.

Ik heb geleerd om mijn vijand te omarmen. En te vertrouwen in wie ik ben.

 

Voordelen van mijn aanpak:

Je komt echt tot de kern
Zodat je: buikgevoel weer een raadgever wordt

Je ontdekt mogelijke blokkades
Zodat je: geen last meer hebt van je trauma’s

Je gaat aarden
Zodat je: zonder prikkels stabiel staat

Je gaat in je kracht staan
Zodat je: gaat doen waar je energie van krijgt

Je wordt gezien
Zodat je: staat in je authenticiteit

Jij hebt de regie!
Het is een traject die je aan gaat. Waarbij het in het begin intensief en later onderhoudend is.

Reviews