Gooise Masseur aan Huis

Gooise masseur aan huis

Een massage om voor thuis te blijven

Als Gooise Masseur aan huis kom ik bij u in huis, in de ruimte die u prettig vind. Daar plaats ik de massagetafel met de nodige handdoeken. Na een kort voorgesprek, waarbij ik uw wensen en de behandeling met u bespreek, gaat de massage beginnen. Het grote voordeel is dat u na de massage niet meer de deur uit hoeft en lekker verder kan gaan relaxen in uw eigen omgeving. Een echt cadeau aan jezelf of om cadeau te geven!

Releasing Tention Massage

“De massage waar ik in gespecialiseerd en uniek in ben”

Bij het vrijgeven van spanning in de massage kan de diepere ontspanning beginnen. We dragen vaak veel energie/spanning met ons mee wat ons niet dient. Dit noemen we ook wel energetic release. Bij het starten van de massage ga ik diverse punten na die zich aandienen, waarbij de spanning zich vastzet. Vaak merk je al meteen dat er meer ruimte in je lichaam komt en dat kan direct voor rust en ontspanning zorgen.

Doordat emoties vaak ongemerkt dieper vast gaan zitten in de spieren, zorgt dit vaak voor spanning in het lichaam. De massage kan beginnen met een lichte bindweefselmassage, cupping of snelle (soms wat stevige) effleurages. Dit zorgt dat de eerste lagen wat losser komen van de huid ten opzichte van de spieren. Hiermee komen ook de emotionele lagen in aanraking en zal het kunnen gebeuren dat emoties kunnen vrijkomen.

Vervolgens ga ik verder met diverse soorten massagetechnieken welke op dat moment nodig zijn zoals:

Bindweefselmassage

De stevige bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Een bindweefsel rug massage geeft lucht aan je houding en verminderd je rugklachten. Bindweefselmassage zorgt ook dat de trauma’s/pijnen uit het verleden die in het weefsel zit los kunnen komen. Het kan dus voorkomen dat je als uitwerking hiervan emotioneel of erg moe bent.

Naar mate je leeftijd stijgt kan je merken dat je huid verslapt. Dan kan een bindweefselmassage je lichaam en/of gezicht weer steviger maken. Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren.

Bindweefsel kun je vergelijken met een soort cement wat het lichaam bij elkaar houdt. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Het is ook een reflexzonetherapie waarbij o.a. hoofdpijn verminderd kan worden.
Door deze aanpak krijgt je ook een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Cupping therapie

Cupping therapie is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van cups. Bij cupping worden de cups op het lichaam aangebracht waardoor er op die plek een vacuüm ontstaat. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding en een massage van het dieperliggende bindweefsel. Cupping vermindert verklevingen, is ontgiftend en voert vocht af. Hierdoor ontspannen de spieren en worden eventuele energieblokkades weggenomen.

Aan cupping therapie worden allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven. Sommige sporters maken gebruik van cupping omdat het hun herstel bevordert. Ook wordt cupping toegepast bij bindweefselmassage het zorgt voor een goed doorbloeding waardoor zuurstofrijk bloed de gestagneerde spieren en de huid bereiken.

Intuïtieve Wellness Massage

Bij een intuïtieve Wellnessmassage worden bekende klassieke en de lomi lomi massage technieken en de, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met volledig met het gevoel en intuïtie. Er is aandacht voor ‘de hele mens’. Deze holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.

Na de behandeling van 1 uur of 1.5 uur is het goed om geen drukke agenda te hebben voor de rest van de dag. Om alle afvalstoffen de ruimte te geven uit het lichaam te gaan is het belangrijk om de eerste dagen na de massage veel water te drinken. Het is vrij normaal dat je de dagen daarna wat emotioneler bent of spontaan verdriet voelt waarin je niets herkent. Dit is omdat er op diepere emotionele lagen is gewerkt en het is goed om schouwend en zonder oordeel hier naar te kijken en te voelen.

Ook is het mogelijk om een stoelmassage thuis te ontvangen vooral als je niet op je buik kan liggen dmv een operatie of door je zwangerschap.

Masseur aan huis wordt alleen in ‘t Gooi gegeven en bedraagt:
* 75 euro voor 1 uur
* 110 euro voor 1.5 uur
* 140 euro voor 2 uur

Zoals je ziet is er ook de gelegenheid om meerdere massages te doen op één adres.

De betaling kan direct gepind of contant betaald worden.

Loading...

 

Soms is er nog een mogelijkheid welke niet op de site staat. Of wil je op heel kort termijn een massage ontvangen. Dan is de mogelijkheid om mij een WhatsApp bericht te sturen. Er zal zo snel mogelijk hierop gereageerd worden.


06 534 04 196

Gooise masseur aan huis