Hoe aard ik beter

Hoe aard ik beter

Om zo goed mogelijk op de Aarde te zijn, in het Hier en Nu,  is het belangrijk goed geaard te zijn. Dit hoor je mensen vaak zeggen, maar wat is ‘aarden’. Het is letterlijk maar ook figuurlijk met je voeten op de grond staan. Want ook al sta je op de grond, je kan energetisch toch niet goed geaard zijn. Waaraan merk je dat je niet lekker geaard bent? Als je onrustig in je hoofd bent, als je gejaagd bent, dingen makkelijk laat vallen of makkelijk struikelt. Je bent er gewoon niet helemaal bij.

Hoe aard je jezelf op een simpele manier?

1. even lekker stampen op de grond/aarde

2. in de tuin werken met je handen letterlijk in de grond

3. het huishouden doen

4. visualiseer een koord door je lichaam heen via je voeten naar de binnenkant van Moeder Aarde.

5. dansen

6. Of luister naar deze gratis transmissie (komt nog)

Er zijn verschillende manieren om geaard te zijn. Zoals een Eik, een diepe aarding met vele wortels in de grond. Of zoals een berk, veel wortels meer horizontaal. Allebei is goed. Bij een aarding zoals een Eik, sta je nu eenmaal steviger, maar soms is het ook prettig om zoals een berk geaard te zijn. Dus iets oppervlakkiger.

Als je goed geaard bent, dus je eigen wortels hebt gemaakt in de aarde, dan heb je ook meer eigenwaarde. Sta je steviger, weet je beter wat je wil, kan je beter een beslissing nemen.

Hoe check je of je goed geaard bent. Vaak volstaat het al, als je je zelf de vraag stelt : hoe geaard ben ik? En je vraagt aan je zelf het percentage dat je geaard bent…vaak hoor je dan een percentage tot 100 (bijvoorbeeld 80%) … en dan weet je het ….

Bij twijfel kun je ook een sessie bij mij doen.

Loading...