Healing in de Nederlanden

Healing in de Nederlanden

Kia Ora,

Gisteravond, allerzielen, was er weer de Down 2 Earth. Meestal weet ik wat het thema is van de avond een paar dagen van te voren.

Dit keer niet, er komt veel en krachtige energie en code’s door de laatste tijd zo gisteren overdag ook. Ik zag dat het met de avond te maken had. Het was heel veel, mijn kruinchakra deed zelfs zeer.

Toen zag ik dat het met het spiritueel bewustzijn te maken had, dat daar een weg in vrij gemaakt werd voor grote groepen van de mensheid. Het getal 2020 2021 kwam door als jaartal dat het gereed zal zijn.

De avond starte met een groep deelnemers en de energie met downloads ging aan staan. Ik kwam in een grote kristallen grot terecht met kleine kristallen diep in de aarde. Toen dat veld volledig was zag ik dat er een groot veld open ging onder de Dom van Utrecht precies onder de leylijnen daar. En toen ging het verder, ik zag Amsterdam de grote kerk, Den Bosch Maastricht Groningen Alkmaar Nijmegen Zwolle Amersfoort en Middelburg verschijnen waar dit allemaal gebeurde. In totaal op 17 plekken in Nederland waar ook leylijnen liggen. Even later zag ik dat het in totaal 65 plekken gebeurde in West Europa, oud Keltisch gebied hoorde ik toen.

Vervolgens wordt het grid onder deze lagen geschoond en verbonden. Het heeft te maken met het vrij maken / transformatie onder de kerken. En als laatste zag ik dat onder het Veluwemeer en het Hilversums Wasmeer een ondergrondse Bron is vanuit de “oude’ Godin van De Nederlanden.

Kia Ora, John