Merlins Journey van afgelopen zondag

Merlins Journey van afgelopen zondag

Zeer Dankbaar voor de Merlins Journey van afgelopen zondag was weer een bijzondere. Het thema wat zich aandiende was de ontdekking van de Vrijheid. Hier een klein verslag.
Met de eerste transmissie was het meteen al dat we de diepte ingingen, met hoge helende energie. We kwamen in het Lemurische veld waar het heldere kristal nog vloeibaar is. Deze kristallen laag zat het vol met zaden, het leek een beetje op de vliegende zaadjes van paardenbloemen. Dit zaad bracht weer veel nieuwe energie in ons systeem en diep in de handen. De energie was van 4500 jaar voor Christus, de energie voelde heel kristallijn alsof het de start van het kristallijne bewustzijn zou zijn.
De plek waar vervolgens belanden was de nieuwe Blueprint of zoals ik hem zie de nieuwe Whiteprint van Moeder Aarde. Hierin zaten wij met vele collega Lichtwerkers van ons te werken. Het was sereen en de kwam een soort van schoonmaak op gang is onze systemen. Vele verkleefde restjes welke nog aan ons vast zaten “ook” na het vele healingswerk, werden gedeeltelijk of zelfs geheel opgelost. Je zag en voelde het lichter worden. De kachel stond op 21 graden maar het werd steeds kouder in en om ons heen. De paarse dekentjes kwamen weer goed van pas.


De Maria-lijnen welke in vele vormen met ons bezig waren net als de Rozen-lijn. Zo ook de mooie verschijning van White Buffalo Calf Women welke een diepe aanraking deed. De drukte met Spirits in de ruimte werd steeds massaler, doch ook heerlijk. Weer een feestje en dankbaar om dit te mogen aanschouwen.
Het Hart werkte behoorlijk en maakt bijna overuren zo intens en heerlijk. De vele soorten klanken gaven nog meer verdieping en verankering.
De tweede transmissie bracht blijdschap en diep verdriet van vreugde. De deuren gingen verder open, zo voelde het, zo ook in Moeder Aarde. De “poorten” waren kristal helder met een mooie blauwe gloed. Op een gegeven moment kreeg ik het beeld van een doos met schaakstukken. Dit zijn WIJ was wat ik hoorde, wij zijn de doos met een gelijk aantal donkere en lichte schaakstukken. Elk stuk is belangrijk in jou en heb je nodig. Toen dacht ik ja zo kan je het ook zien, een mooi voorbeeld! Je heb ze beiden nodig om verder te groeien en te manifesteren.

Na de lunch een lange wandeling op de Westerheide naast het Atelier. Wat mooi is, is dat de integratie nog dieper doortrekt tijdens zo’n wandeling. De verbinding met de natuur en haar wezens is zo groots en voelbaar na de transmissies. Je wordt geheel opgenomen is alles wat er is en daar zie je ieder in genieten. In één van de bossen die daar zijn werd een gevoel ervaren van een oud Lemurische tijd, ja dat klopt die is hier ook actief geweest kreeg ik meteen te horen. Hoog kosmisch werden we meteen weer uitgelijnd en vervolgens weer diep in de fijne aarding gebracht.

Het was zoals gezegd een “Bizon”dere dag, heel dankbaar hiervoor!