Opleiding, Druidïsche Merlijn

Opleiding, Druidïsche Merlijn

Opleiding, Druïdische Merlijn

In deze opleiding ga je weer herinneren zoals we ooit waren. In volledige verbinding met de natuur en jouw ware Natuur. Zoals de oude natuurvolken, de Druïden, de Kelten, de Sjamanen, de Maori’s, de Aboriginals hun verbinding hadden met de natuur zal jij deze ook weer gaan ophalen. Met het Magische vanuit jouw Merlijn iets creëren wat jou verder helpt in jouw waarheid.

Het is een opleiding die gericht is op het ontdekken/ontwikkelen van jouw wereld in jouw gevoel. Het één zijn met alles wat er is, het uiteindelijke doel. Misschien is het doel te groot maar stapje voor stapje wordt je begeleid om de verbinding weer terug te krijgen met de Natuurwezens die ons zo helpen met diverse stukken zoals, aarding, loslaten, angsten, vreugde en acceptatie.

Ook de lichtmeesters, Natuurwezens, Oermoeders, Oervaders en andere Spirits staan tot onze beschikking. Misschien ontwaakt de Druïde of Merlijn wel in je.

Greenman

Greenman

Er worden diepgaande transmissies gegeven om je verder te openen en klaar te maken voor jouw toekomst. Diverse kosmische maar voornamelijk aardse stralen zullen gegeven worden om je systeem verder te openen en met name je hart. Dit zal voornamelijk op de avonden gebeuren, deze bestaan voornamelijk uit verbindende en helende transmissies. Wat we gaan invoelen en verbinden is met o.a. Kristallen, Krachtvoorwerpen, de natuur en ook via wandelingen. Ook ga je je eigen krachtvoorwerp en je eigen tinctuur of olie maken.

Ik neem je mee Gaia in en laat diverse lagen aan je zien en voelen. Met de Totemdieren, de Draken, de Dolfijnen en de Whale gaan we werken. Wat laten ze je zien en voelen en hoe vertaal je dat vanuit jouw weten. Welke boom, plant of bloem past het beste bij jou en wat heeft die te vertellen.

Ook zullen we gebiedshealingen gaan doen welke zich dan aandienen. Het kan een groot onderwerp zijn maar ook klein zoals een woonomgeving of kamer. Bij de dagworkshops krijg je ook een huiswerkopdracht en wordt de vorige besproken.

Wat het je bied is dat je verder geopend wordt is jouw natuurlijk zijn en makkelijker contact maakt met alles wat er is. En dat je leert identificeren en gebruiken wat de natuur in huis heeft en dat je de Magie in je leven kan laten.

Het zijn 13 bijeenkomsten

1.       zondag 24-1

2.      donderdag 4-2

3.      zondag 21-2

4.      donderdag 3-3

5.      zondag 20-3

6.      donderdag 31-3

7.       zondag 10-4

8.      donderdag 21-4

9.      zondag 8-5

10.    donderdag 19-5

11.     zondag 5-6

12.    donderdag 16-6

13.    zondag 3-7
Op de zondagen is het van 10.30 tot ongeveer 17.00 uur.
Op de donderdagavonden is het van 19.30 uur tot ongeveer 10.45 uur.
Een half uur voor aanvang is‘t Atelier open om vast in de energie te komen.

Deze intuïtieve opleiding kost 675 euro, het mag ook in 3 termijnen betaald worden.

 

Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal aantal is 6 deelnemers.

Hierbij zit is koffie, thee en ook brood en soep.

Enkele reacties over de opleiding:

De opleiding heeft me een enorme verdieping en versnelling van mijn proces gebracht. Een proces van echt hier op de Aarde (willen/durven) zijn, het opnieuw ontdekken van mijn innerlijk weten, op mijn intuïtie leren vertrouwen, me verbinden met de natuur, mijn kwetsbare innerlijk kind omarmen. Maar ook spannende reizen over, door en in de Aarde, en allerlei natuurwezens ervaren. Kristallen invoelen en krachtstokken maken. Heerlijke wandelingen over de Hilversumse hei, samen eten, met een superfijne groep mensen samenkomen, leren van elkaar, lachen,  je diepste pijn kunnen delen, alles mocht er zijn en dat was geweldig! Ik heb John als leraar ervaren als een heel warm, wijs, veilig en open persoon. Iemand die zijn enorme liefde voor de Aarde met heel veel enthousiasme en kundigheid met ons heeft gedeeld. Een leraar die je echt het vertrouwen geeft dat je veel meer weet en kunt dan je denkt.

Liefs H.

 

Het allerbelangrijkste bij John is, dat ik gestimuleerd ben om zelf te voelen en alle kennis die geleerd is (hoofd, etiketjes plakken) los te laten, zodat het echt puur voelen wordt en daarop te leren vertrouwen. Niet gemakkelijk want iedere keer komt die kop er weer tussen maar wel een mooi leerproces. Ook aarding is zeer belangrijk bij jou en heb ik hier beter kunnen voelen, zelfs later thuis nog. Op de hei was ook altijd zo fijn, voelde me er krachtig en verbonden als ik daar in afstemming liep. Waar ik het meest blij mee ben, is dat ik echt heb ervaren dat ik het allemaal heel goed zelf kan voelen en daarop mag vertrouwen. Kom steeds meer in mijn eigen kracht te staan.
En…. je bent een fijne betrouwbare vent!!!

Dank je wel.

Liefs I.

 

De opleiding Druidische Merlijnen heeft mij veel gebracht. De verbinding met Moeder Aarde is door de opleiding veel beter en meer voelbaar geworden voor mij.  Ook het vertrouwen in hetgeen ik voel is positief veranderd.  Door de mooie en leuke ‘huiswerk’opdrachten en deze uitkomsten met elkaar te delen, ontdekte ik altijd een rode draad door het geheel, hetgeen mijn zelfvertrouwen sterkte.
John helpt je door vele lagen heen, en weet vele lagen aan te raken. Ik voelde me ook absoluut veilig om mijn kwetsbaarheid c.q. transparantie te laten zien. Het helpen bewust worden van bepaalde processen werkt zeer helend.
Ik voel liefde, licht en dankbaarheid, dat ik deze mooie opleiding kon volgen, voor John en voor de mooie mede-Druidische Merlijnen van de opleiding!

Hartegroet, C.

Registreer