Opleiding Energetisch Therapeut volgens de Paikea Methode

Opleiding Energetisch Therapeut volgens de Paikea Methode

Opleiding energetisch therapeut

volgens de Paikea methode

In 13 lesdagen gaan we leren, zien, voelen, weten en vooral ervaren om te gaan werken volgens de Paikea methode. Paikea betekend Bultrugwalvis in het Maori en die kracht en diepte die hij kan bereiken is geweldig om mee te werken. De oude lagen van Gaia maar ook de oude lagen van de mens kan je hiermee bereiken. In het oude zitten de juiste beginselen voor iedereen en voor ieder is dit weer anders. Daarna kwam de opbouw en de vele ervaringen en ook de trauma’s. Nu is het zo dat niet alles verkeerd is of weg moet, maar soms zit er iets in de weg waardoor je niet lekker in je vel zit of het niet lekker bij je loopt. Als er op deze diepte gewerkt wordt dan komt er ook weer ruimte om te verbinden met deze nieuwe tijd en in een hoger dimensie.

Elke les behandelen we een apart item net zoals de 13 Paikea tincturen zoals onderaan beschreven.
13 lesdagen in 16 weken waarbij jezelf ook de ervaring op doet wat de tincturen bij je doet.

We starten de dag met het bespreken van de vorige les en vervolgens krijg je een stevige helende transmissie welke je in het thema helpt te komen waarin we bezig zijn die dag. Vervolgens gaan we ook oefenen met en op elkaar en leer je waar je je aandacht mag gaan geven tijdens de healingen. Vervolgens ga je ook onbekende personen een professionele healing geven waar je dan ook een uur de tijd voor krijgt. Er worden observaties gedaan bij de healingen en daar krijg je feedback op waardoor je meer in je eigen kracht komt te staan.  Ook leer je te vertrouwen in wat je doet en ervaart en dit ook uit te spreken naar de cliënt.

We starten de dag om 10.30 uur en zullen om 15.30 uur ongeveer klaar zijn. Het Atelier is om 10 uur al open om vast in de energie te komen en is de gehele dag koffie en thee beschikbaar. Er wordt een eenvoudige lunch aangeboden met soep door ‘tAtelier.

*De bijdrage is 975 euro dit bedrag mag is 3 termijnen betaald worden van 330 euro.

De lesdagen zijn:

 • 12-9-19
 •  19-9-19
 • 26-9-19
 • 3-10-19
 • 10-10-19
 • 31-10-19
 • 7-11-19
 • 14-11-19
 • 21-11-19
 • 28-11-19
 • 5-12-19
 • 12-12-19
 • 19-12-19    

 

Paikea Tincturen

Paikea  1 Aarding             

Vanuit je basis gevoel wordt je aarding open gezet naar je aardewijsheid, vanuit deze wijsheid kan je verder je eigen aarding gaan aanvaarden. Ook de aarding van al je chakra’s zal plaats gaan vinden waardoor er een gehele aarding van je lichaam ontstaat.
Het geeft je de stabiliteit om te gaan staan voor wie jij bent. Dit wordt ook ondersteunt door de Whale en de Drakenvelden.
Deze basis heb je nodig om verder te gaan met de Paikea tincturenreeks.

Paikea  2 Balans 

Je evenwicht in waarin je je bevind wordt rechtgezet en hiermee wordt de stabiliteit verder uitgelijnd. Op je hormoonhuishouding en je nieren wordt gewerkt om je krachtig in je balans te zetten. Je boven en onderwereld, de windrichtingen, de man vrouw, ouder kind worden in je kern versterkt. Hierdoor zal je beter kunnen balanceren en sterker kunnen gaan staan in vele roerige tijden.

Paikea  3 Natuur

Diepe aansluiting met jouw natuurvelden de Spirits van de bergen, het water, de bossen, de toendra’s, de wind, de regen, de bliksem, de zon de maan de sterren en de 4 jaargetijden. Helpt met de verbinding met je eigen natuur naar jouw kristallijne bron, jouw 3 eenheid de body mind en spirit. Hiermee wordt het lopen van jou intuïtieve pad duidelijker en sterker.

Paikea  4 Hart                                  

In verbinding met het Hart van Moeder Aarde wordt je meteen verbonden met de Bizon welke je hart doet openen in jouw ware natuur. Welke je verbondenheid en je openhartigheid met al wat is bekrachtigd. Je hart zal aan de voor als aan de achterkant op jouw diepste lagen open gaan welke de heling met je gehele wezen zal bevorderen. De rust en ritme van het hart zal de verbinding openen in de Divine Spirits welke jou helpen om meer en meer vanuit het hart te gaan leven en werken.

Paikea  5 Stilte                                

The Great, Great Silence………….   De diepe stilte die zich om je heen vouwt is een waardige verstilling in jezelf. De rust die de stilte geeft is er een van zeer grote waarde welke je de kans geeft de rust te accepteren.

Paikea  6 Helderheid                      

Helderheid geeft het inzicht in waar je momenteel staat.  Het zal helpen bij het veroorzaken van mistige velden om de helderheid te onderscheiden.  Het derde Oog zal in activiteit gaan toenemen en zal helpen je visioenen duidelijk te maken. De helderheid van al je cellen zullen actief worden en hiermee je helder weten/zien/horen/voelen/ruiken meer gaan ontwikkelen.

Paikea  7 Vertrouwen                    

Verbinding met het innerlijk weten dat alles goed is. Jezelf op een voetstuk zettend en vertrouwen hebben dat je op je pad geholpen wordt. Werkt diepe stukken uit je verleden uit betreffende beschadiging op jouw kwetsbare zelf. Nu mag je gaan staan en hoef je niet bang te zijn voor de gekwetstheid die zich aandient.

Paikea  8 Overzicht          

Overzicht vanaf de toppen van de berg en de diepste stukken van de oceaan, welke inzicht geven in het grote geheel tot in vele dimensies. Het schouwend vermogen en de inzichten van de Voorouders, de Oermoeders en de Earthkeepers. Het helpt om de juiste beslissingen vermogen vanuit het Hart. Geeft diepe verbondenheid met de Spirit van de Adelaar, de Condor en de Whale.

Paikea  9 Healer                              

Geeft een groot vermogen om in de vele werelden te manifesteren. Helpt om een volgende stap te zetten en om te verbinden en te herstellen. Laat je weer contact te maken met jouw oude volkeren zoals de Druïden de Sjamanen en de Earthkeepers. Diepe samenwerking met de linker en rechter hersenhelften waardoor vele aspecten weer samen gaan werken. Weet hierdoor de juiste middelen te vinden en te gebruiken uit de natuur en galactische wereld om de connecties weer op hun juiste plek te krijgen. Weet wat de juiste timing is van zaaien en oogsten van kruiden, planten, struiken en bomen. De Natuur Spirits maken een diepe connectie waardoor dit mogelijk is.

Paikea 10 Man                  

Diepe werking op het 2de chakra en geeft duidelijkheid bij het nemen van beslissingen. Durft stappen te maken zowel vooruit als achteruit om de verandering in gang te zetten. Werkt op diepe trauma’s welke soms klein lijken maar diepe wonden hebben gemaakt. Het durven uit te spreken en op te staan ook als iedereen blijft zitten. De vader die ondersteuning geeft aan het innerlijk kind. Grote verbinding met de blauwe straal van Michael en de Zon. Helpt de vleugellamme man weer te vliegen, te ontplooien. Helpt bij het aangaan van onrecht.

Paikea 11 Magie               

Magie kan je verder helpen jou doelen verder te verwezenlijken. Dit vanuit een goede gronding en stevige basis. De kracht van Merlijn is voelbaar aanwezig en kan tijdens heldere dromen tot je komen, ook met het te nemen van bepaalde stappen. Hij zorgt voor het aanleggen van het pad dat jij gaat lopen een pad welke nog geen route heeft maar zich in het moment laat zien.  Het ontwikkeld de Magie vanuit de galactische en Aarde wereld en zorgt voor creatiekracht. Werkt vanuit Joy, de vreugde die het leven veel makkelijker maakt vanuit het innerlijk kind. Heeft een zeer groot genezend vermogen bij zichzelf en anderen. Helpt bij het creëren van healing tools. Communiceert met alles en iedereen zowel Galactisch als Aards.

Paikea 12 Vrouw

Diepe verbondenheid met Maria, Maria Magdalena, White Buffalo Calf Women, de Heilige graal. Zorgt voor een diepe bedding van er mogen zijn in alles wat je bent. Het luisterend vermogen, geborgenheid de zorgzaamheid het vertrouwen nemen toe. Het duidelijk onder woorden brengen van gevoelens. Geeft diepe rust in wie jij als lichtwezen bent. Een baken van het gezin, gemeenschap welke geborgenheid geeft. De stille kracht van de Heilige Priesteres, de kracht van de Maan. Diepe verbondenheid met de Whale en de sterrenkinderen.

Paikea 13 Doorstroming 

De kracht van de cirkel de uitlijning van alle lijnen. Helpt bij het laten doorstromen van al je processen. Aansluitingen met je Goddelijke doel je Aarde doel en daar voorbij. Helpt bij het kristalbewustzijn neer te zetten en het kristallijne lichaam te verstevigen. Helpt bij het indalen van je Goddelijke vonk. Zet het Christusbewustzijn in al je wortels vast.