Voorbereiding via de Down 2 Earth 2 Day van 8-9 op de portaaldag 9-9

Voorbereiding via de Down 2 Earth 2 Day van 8-9 op de portaaldag 9-9

Voorbereiding via de Down 2 Earth 2 Day van 8-9 op de portaaldag 9-9

*Een korte samenvatting van gisteravond!

In plaats van diep de aarde in te trekken gaan we zeer gegrond, na het vrijmaken van onze persoonlijke en dagelijkse stukken, de hoogte in. Komen bij diverse sterrenvelden terecht en merk op dat er 7 sterrenstelsels zich aandienen als een stelsel. Ze vormen op een gegeven moment samen een bol met een enorme lichtkracht. Vervolgens valt me op dat het 7 Melkwegstelsels zijn waaronder die van ons zijn.

Deze enorme kracht gaat door ons heen en ook hier door ’t Atelier, een druk die bijna niet te houden is zo voelt het voor me om vervolgens diep via ons aardelichaam in onze aarde en in onze aardebron komt. De volgende fase dient zich al aan en het zijn 7 krachtvelden van de aarde zoals de Machu Picchu, de Uluru en Waikaremoana. Deze vormen ook een enorme bal van energie samen en komen daarna ook volledig door ons heen. Hierdoor ontstond er een energie die verticaal van boven naar beneden ging en visa versa.

Deze energie bleef eigenlijk constant doorgaan de gehele avond met een wisselende intensiteit. Wat ik nog niet genoemd had is dat SaraH de begeleider was van deze energie ontwikkeling. Zelf komt ze van een kleine ster welke in ons beeld, achter de grote ster van het stelsel Sirius staat.  SaraH de de dochter van Yeshua en Maria Magdalena.

Vervolgens werd er zichtbaar dat we in allerlei Gouden geometrische vormen kwamen die bewogen door ons heen en door de aarde heen. Ze waren vergezeld door een prachtige Diamanten mist een lichtkracht welke alles met elkaar versmolt en heelde. Ik zag Yeshua hiermee bezig met op de achtergrond Merlin samen met veel Drakenkrachten.

Terwijl dat bezig was waren ook de Whales bezig zich meer en meer te verbinden en het te verspreiden van deze energie over de aarde. De Whales via het gevoelslichaam en de Dragons via de Leyleinen. De Akasha vanuit de aarde licht op en ook de gouden geometrische vormen gaan door alle gangen heen, ook door de nog gesloten plekken  welke binnenkort vrijkomen.

Hierdoor word de kennis in je weer paraat vertelde SaraH, de kennis die al zo lang je je is! Zo werd bij een ieder de aansluiting sterker en aangesloten op de intuïtieve kanalen.

De 9-9 portal is geopend kreeg ik door, waardoor er overal op de wereld deze energie nu vrij komt.

De gehele nacht en nog steeds is mijn lichaam bezig om dit allemaal te verwerken en weet dat het morgen weer beter zal zijn in mijn huisje😊