Coaching

Coaching

Als coach zie ik je volledig als een geheel op een holistische manier. Dit betekent coaching vanuit een geheel van vragen stellen, voelen, ervaren, denken en weten.

De meeste mensen die ik met holistische coaching begeleid zijn op zoek naar zichzelf, hun essentie, ideaal, levensdoel hun ware kern. Vaak hebben ze ook de vraag wat doe ik hier op aarde.  Hierbij help ik je om diep bij je gevoel te komen, soms kan een intense massage hierbij helpen.

De opgebouwde werkdruk die men ervaart zorgt er vaak voor om in een burn-out te komen.
Ook bij een burn-out gaat het, zoals ik wel eens zeg, om afgepeld te worden zoals een ui. Tijdens de behandelingen komen de diepere blokkades snel aan het licht zoals, mishandeling, incest, rouw, scheiding, verwaarlozing en niet gezien worden.
Maar ook door het hebben van HSP (Hoog Sensitief Persoon) kan je in een burn-out komen. Hiermee heb ik persoonlijke ervaring, door mijn HSP gevoeligheid en werkdruk ben ik diep in een burn-out terecht gekomen. Uiteindelijk heeft me veel opgeleverd, zoals wie ben Ik en omdat Ik de keuze mocht gaan maken wat ga Ik anders doen.

De coaching doe ik in en om mijn praktijk, welke aan de Westerheide ligt naast Hilversum, Laren en Bussum. De beweging helpt met vrijkomen van inzicht zo kunnen we gaan wandelen, krachtstokken gaan maken of zelf gevonden stenen gaan slijpen. Deze voorwerpen helpen je verder om dieper in je gevoelslagen te komen waardoor je in een andere groef kan gaan komen. Ook gebruik ik opstellingenwerk om dingen duidelijk te krijgen bij je.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

 

Ook kan je kiezen voor een Dagkaart dan om meteen dieper en rustiger je traject in te gaan. Deze is van 10 tot 16 uur!

Voor tarieven klik hier.