Burn-out Coaching

Burn-out Coaching

De opgebouwde werkdruk die men ervaart zorgt er steeds vaker voor om in een burn-out te komen. Het durven Nee zeggen en Hulp vragen is vaak minder ontwikkeld bij je, waardoor je bordje steeds voller wordt.

Ook bij een burn-out gaat het, zoals ik wel eens zeg, om afgepeld te worden zoals een ui. Tijdens de behandelingen kunnen de diepere blokkades snel aan het licht komen zoals: niet gezien worden, mishandeling, incest, rouw in diverse vormen, scheiding en verwaarlozing.
Maar ook door het hebben van HSP (Hoog Sensitief Persoon) kan je in een burn-out komen. Hiermee heb ik persoonlijke ervaring, door mijn HSP gevoeligheid en werkdruk ben ik diep in een burn-out terecht gekomen. Nee zeggen en hulp vragen had ik nooit ontwikkeld en dat zorgde voor een grote opbouw van werkdruk. Uiteindelijk heeft het me veel opgeleverd, zoals wie ben Ik en omdat Ik de keuze mocht gaan maken wat ga Ik anders doen.

Ik coachte al tijdens mijn dagelijkse werk bij mijn laatste werkgever als manager bij een grote supermarktketen. Hier ontwikkelde ik mijn style van coachen op een holistische manier. Later ben ik nog meerdere opleidingen gaan volgen waaronder Burn-out coach.

De coaching doe ik in en om mijn praktijk, welke aan de Westerheide ligt tussen Hilversum, Laren en Bussum. De beweging helpt met vrijkomen van inzicht zo kunnen we gaan wandelen, krachtstokken gaan maken of zelf gevonden stenen gaan slijpen. Deze voorwerpen helpen je verder om dieper in je gevoelslagen te komen waardoor je in een andere groef kan gaan komen. Ook gebruik ik opstellingenwerk om dingen duidelijk te krijgen bij je.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

 

Ook kan je kiezen voor een Dagkaart hiermee kan je dieper en rustiger je traject in te gaan. Deze is van 10 tot 16 uur!

Voor tarieven klik hier.

Ook kan de nota opgestuurd worden naar de werkgever, er dient dan wel eerst overleg geweest te zijn met de werkgever voor dit traject!
Voorbeeld: 11 x 2 uur voor 1320 euro voor particulieren incl Btw voor bedrijven is dit excl Btw