Coaching in Hilversum

Coaching in Hilversum

Holistische coaching wat ik geef wil zeggen, volledig als een geheel of totaal gezien. Holistische coaching betekent coaching vanuit een geheel van voelen, ervaren, denken en weten.
Wat kan je met holistische coaching bereiken?
De meeste mensen die ik met holistische coaching begeleid zijn op zoek naar zich zelf, hun essentie, ideaal, levensdoel hun kern. Vaak hebben ze ook de vraag wat doe ik hier op aarde. Maar ook mensen met een burn-out komen om weer, zoals ik wel eens zeg, om afgepeld te worden. Vaak komen de diepere blokkade snel aan het licht zoals, mishandeling, incest, rouw, scheiding, verwaarlozing en niet gezien worden.
HSP Hoog Sensitieve Personen hebben veel baat bij mijn manier van holistische coaching dit omdat ik dit zelf ook ben en kan dit haarfijn aanvoelen. HSP personen hebben een veel gevoeliger zenuwstelsel dan de meeste personen. Hierdoor komen de prikkels sneller en meerr binnen dan bij anderen. Hoog sensitieve personen raken sneller uit balans en kunnen vaak minder van hun omgeving verdragen. Hierdoor worden ze ook niet altijd begrepen. Vaak doe ik een stukje healing en coaching tegelijk in een sessie, dit om meer rust in en buiten het lichaam te creëren.

De coaching in Hilversum doe ik in mijn praktijk welke aan de Westerheide ligt naast Laren en Bussum.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Voor tarieven klik hier.