Dagkaart healing massage coaching

Dagkaart healing massage coaching

Bij een Dagkaart healing massage coaching is er van alles mogelijk wat ik kan bieden. Deze dag van doorbraak sta jij centraal met jouw vraag of vragen. De indeling van de dag doen we in overleg met elkaar. Er is ruimte om helemaal de diepte in te gaan en ook de diepte van de ontspanning in te gaan. Natuurlijk is er ook tussendoor ruimte voor een klankschaalbad, om rustig helemaal verder te ontspannen.
Omdat er normaal veel gebeurd op zo’n dag is het verstandig om zeker tot de dag erna geen intensieve planning hebt staan.

Deze dag is er voldoende koffie en thee aanwezig en zal er een eenvoudige lunch aanwezig zijn.

De dag start om 10 uur en zal om 16 uur eindigen, houd rekening met een half uurtje en soms een uurtje uitloop uitloop!

*************

Review…

Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief. Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig.

Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen. Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.

John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan. Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn.
Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen. Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.

Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!

Mieke Vulink

*************

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196