Healing Reading

Healing Reading / Energetische Therapie

Als Shaman reis ik door je systeem heen en raak zowel de lichte als zwaardere vlakken bij je aan. We zijn immers het donker en het licht, wel werk ik met het oudste healinglicht wat er hier op aarde is, het Christuslicht (dit licht niet verwarren met het christelijk geloof). Bij een healing worden er stukken doorgewerkt die jou of je systeem in de weg zitten. Bij een reading lees ik jouw energie en geef jouw inzichten in wat op dat moment een rol speelt in jouw leven.

Er gaan diverse kanalen bij me openstaan, waardoor verschillende energieën door mij heen kunnen werken. Daardoor kunnen eventuele blokkades die jou belemmeren worden opgeheven. Alleen datgene zal gebeuren wat volledig in overeenstemming is met jouw hogere zelf.

Mijn specialisme is aarding, oergevoel en het voorbij alles gaan. Hierdoor ontstaat er stabiliteit en rust in je systeem en zal er meer ruimte voor “NU” zijn.

Heleen: ‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan. Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.’

Met andere woorden, de weg naar Innerlijke Kracht en Wijsheid!

De meeste cliënten liggen op de behandeltafel maar gewoon in een stoel kan ook. Er is voornamelijk energieoverdracht via mijn handen die ik soms op afstand houdt maar je ook licht aanraak. Soms komt het voor dat ik je dieper aan moet raken maar dit is in overleg met jou.

Je zal direct merken dat de uitwerking rustgevend is voor je en je meer jezelf zal voelen.

Healingen & readingen kunnen uitwerkingen geven in het lichaam, zoals je licht voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

*************
Dank voor de indrukwekkende healing, voor je zorgzaamheid en liefdevolle kundigheid. Het heeft veel in mij op haar juiste plaats laten vallen (en het valt geloof ik nog steeds).
Lies
*************

Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief. Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig.

Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen. Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.

John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan. Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn.
Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen. Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.

Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!

Mieke Vulink

 

*************

Holistische coaching

Holistische coaching wat ik geef wil zeggen, volledig als een geheel of totaal gezien. Holistische coaching betekent coaching vanuit een geheel van voelen, ervaren, denken en weten.
Wat kan je met holistische coaching bereiken?
De meeste mensen die ik met holistische coaching begeleid zijn op zoek naar zich zelf, hun essentie, ideaal, levensdoel hun kern. Vaak hebben ze ook de vraag wat doe ik hier op aarde. Maar ook mensen met een burn-out komen om weer, zoals ik wel eens zeg, om afgepeld te worden. Vaak komen de diepere blokkade snel aan het licht zoals, mishandeling, incest, rouw, scheiding, verwaarlozing en niet gezien worden.

HSP Hoog Sensitieve Personen hebben veel baat bij mijn manier van holistische coaching dit omdat ik dit zelf ook ben en kan dit haarfijn aanvoelen. HSP personen hebben een veel gevoeliger zenuwstelsel dan de meeste personen. Hierdoor komen de prikkels sneller en meer binnen dan bij anderen. Hoog sensitieve personen raken sneller uit balans en kunnen vaak minder van hun omgeving verdragen. Hierdoor worden ze ook niet altijd begrepen. Vaak doe ik een stukje healing en coaching tegelijk in een sessie, dit om meer rust in en buiten het lichaam te creëren.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

Voor tarieven klik hier.

Let op:

Een healing of een consult kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen. Wel kan het verlichting geven in jouw proces.

Westerheide wandeling

Ook is een mogelijkheid om de healing op de Westerheide, direct naast ’t Atelier, te ontvangen. Dit gebeurd tijdens de wandeling op de plek en het moment waar het zich aandient. Deze manier voelt eerst vrij licht maar heeft een diepe uitwerking. Dit omdat het werken vanuit en in de natuur makkelijker resultaat boekt voor jouw systeem.

DSC_0451