Down 2 Earth
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2021
19:30 - 21:45

Locatie
't Atelier Paikea Dragon

Categorieën


Down 2 Earth

De avond waarin je meegenomen wordt doormiddel van helende transmissies in jouw Aarding en jouw Christus Bewustzijn jouw MerLijn. Welke een diep effect op je emotionele, spirituele, mentale en fysieke lijf zullen hebben. Hiermee zal je merken dat je dieper in je lichaam zakt, dieper in je aarding zakt.

Vertrouwen dat je helemaal goed bent en dat hierdoor je kracht meer en meer toeneemt, is een van de pijlers. Zo ook het durven openen van je gevoel in al haar lagen. Deze heilige ruimte van jouw mag je meer en meer gaan ontvangen en koesteren, de bedding van jouw Heilige Graal. Het openen van ons oergevoel is momenteel wat er van ons gevraagd wordt met een diepe aardende energie. Het is fijn dat jouw ervaring, jouw gevoel die je nu ontvangt, dat die klopt. Dat is waar het om gaat.

Wil je een verandering maken voor jezelf tevens ook voor de gehele Aarde, dan is dit een manier om een verandering te starten.

Er is geen vast thema, er wordt gewerkt met de energie van de dag, dat wat zich aandient!

Er zal een gechannelde transmissie zijn van ongeveer 40 minuten waarna we een ronde doen bij de deelnemers om hun ervaring te delen. Dan zal er een korte pauze zijn om je lichaam even te rekken en strekken en wat thee te drinken. Vervolgens zal er weer een helende transmissie plaats vinden van ongeveer 40 minuten en is er weer ruimte waarbij iedereen de ervaringen deelt.

  • De bijdrage bedraagt 25 euro en kan je overmaken op rekeningnummer  NL58TRIO 0254 4243 68 onder vermelding van je naam en Down 2 Earth.
  • We starten de avond om 19.30 uur en om 19 uur is ‘t Atelier open en kan je vast in de energie komen onder genot van koffie of thee.
  • Het adres is Jacob van Campenlaan 387 in Hilversum.

Ik hoop je dan te ontmoeten.

 

Tonka Ixkaska Ixcaul

Bookings

Down 2 Earth

€25,00