Tutarakauika To unite all the whale energy around the globe, 2021

Tutarakauika To unite all the whale energy around the globe, 2021
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 26/04/2021 - 30/04/2021
14:00

Locatie
Kampeerterrein Staatsbosbeheer West-Terschelling

Categorieën


 

Door de huidige covid 19 bepalingen kunnen we helaas deze bijeenkomst niet door laten gaan!

Tutarakauika 

In verbinding met jouw oorsprong!

26-30 April 2021

West-Terschelling

 

Vraagt deze tijd niet om enorme stappen te zetten in je eigen groei en vermogen waar te nemen wat echt is en wat niet?

Voel je ook dat er behoefte is om dit niet individueel maar samen te doen?

En is het niet tijd om zelf de regie weer te pakken in je eigen transformatie?

Deze samenkomst gaat over het verder openen van jouw Native power, jouw Native spirit, jouw Native gevoel!

We zoeken vaak de kracht bij de ander bijvoorbeeld een sjamaan uit een ver gebied. Nu is het de tijd dat we onze eigen waarden weer gaan herkennen en gebruiken.

Het zit soms ver verstopt in ons lijf en dat is waar de kracht van de Whale bij kan helpen. De Whale heeft de oude en de gehele kennis van de Aarde en van het gehele Heelal. Vaak wordt er gesproken over Mother Earth en Father Sky. En die verdieping gaan we ook in.

Tutarakauika betekent in Maori de Whale die de leider is van een groep Whales. Nu is het jouw tijd om het leiderschap van jezelf en jouw kennis en waarde weer te herontdekken.

Deze dagen gaat het om JOU, in JOUW KRACHT gaan STAAN en dat is het belangrijkst.

Het gaat om het helen van hetgeen wat we in ons niet meer (her)kennen. Ik zeg soms wel eens hetgeen wat we in ons vermoord hebben. Net als de kennis en kracht en dat diepe gevoel van de Whale welke we zo enorm bejaagd hebben. Voor mij gaat het om de harpoen uit mijn lijf te krijgen en dit wapen als een healing stick te gaan ervaren.

We doen dit met elkaar en voor elkaar. Het in het moment delen van je ervaringen op dit moment trekt de sluiers weg die tussen jouw en je native spirit staan. En jouw delen van je ervaring en gevoel doet dit ook voor de genen die luisteren, een magische ervaring.

Deze vredestocht is begonnen met een groep Tuhoe Maori welke enkele jaren naar Europa kwamen om ons vuur, onze kracht, ons gevoel te helpen openen. Vervolgens zijn wij met een groep “healers” op bezoek geweest in de Tuhoe leefomgeving op het Noordereiland in New Zealand waar we onze krachten hebben gebundeld.  Nu is het tijd dat we het zelf gaan doen, wij hier en zij daar.  We zijn allen gelijk en even ver in onze reis, dat is wat we niet mogen vergeten.

We hebben gemerkt dat de “Whale” energie enorm aanwezig is op de wadden en specifiek op Terschelling, waar vele walvisvaarders vandaan kwamen. Deze plek gaat ons enorm ondersteunen in onze samenkomst.

 

Wij zijn allen verbonden,

Ieder vanuit zijn eigen kennis. 

Met elkaar delen,steunen en begeleiden,

laat die uniekheid in jezelf schijnen. 

Verbondenheid gaat dieper en hoger dan je kunt zien. 

Voel het ritme van je hart en resoneer weer met je ziel. 

Herinner weer jouw kennis en leef het leven met plezier. 

 

Voel je je geroepen om mee te doen laat het ons dan weten dan sturen we je meer informatie en… nodigen we je uit voor de volgende zoom bijeenkomst met de overige deelnemers. We vragen je pas je te committeren als het duidelijk is dat het verantwoord en mogelijk is om de bijeenkomst doorgang te doen vinden.

Met hartelijke groeten,

Het Tutarakauika team!

Plaats: Op het prachtige eiland Terschelling in Holland

Datum: 26-30 april 2021

Georganiseerd door: Tutarakauika team- Anouska, Christel, Johannes, John – www.paikea.nl

 

Informatie en aanmelding:

We kamperen op “Natuurcamping, Staats Bos Beheer op West Terschelling

We hebben grote 4-persoons tenten, die elk slechts door 2 personen worden gebruikt.

Er is een open ruimte met een grote overkapping met lange tafels, waar je kunt zitten en eten, de tijd kunt delen, ook bij regenachtig weer.

Er is een grote vuurton, ook om ons Heilige Vuur te branden.

Genoeg plek om te douchen en te wassen.

Het ontbijt wordt elke dag bereid door een corveeploeg. Tijdens het ontbijt maak je de lunch klaar voor jezelf. Tip: een trommeltje hiervoor mee te nemen.

 • Voor het ontbijt zijn beschikbaar: brood, beleg, pap, koffie, thee …….
 • Het diner wordt geserveerd (catering), zowel vegetarisch als met vlees.

 

Reisinformatie:

 • De boot (tarief) naar Terschelling dient u zelf te regelen: https://www.rederij-doeksen.nl/nl/terschelling. Op deze manier kunt u uw eigen tijdschema maken.
 • U kunt ervoor kiezen om uw auto op het vasteland te laten staan ​​of mee te nemen naar het eiland. Het gebruik van een auto is niet nodig voor het programma. De camping ligt op loopafstand van de haven.
 • Adres: Camping Staatsbosbeheer, Longway 28, 8881CM West-Terschelling
 • De openingsceremonie start ons programma op maandag 26 april om 15.00 uur. Je bent al eerder welkom zelfs op de zondag ervoor.
 • De sluitingsceremonie is op vrijdag om 13:00 uur. Het is mogelijk om tot zaterdagochtend (1 mei) op ​​de camping te blijven

 

Financiële bijdrage:

We leven in mooie, doch onzekere tijden vanwege de pandemie. We hebben echter een sterke roeping dat dit evenement moet plaatsvinden. We vragen je pas je te committeren als het duidelijk is dat het verantwoord en mogelijk is om de bijeenkomst doorgang te doen vinden.

 • 555 euro per persoon
 • Kinderen tot 13 jaar 300 euro
 • Waarborgsom: 200 euro, deelname gegarandeerd.
 • IBAN: NL58TRIO 0254 4243 68
 • BIC-nummer: TRIONL2U
 • In naam van: Paikea Dragon
 • Onder vermelding van: Tutarakauika 2021 en voornaam en achternaam
 • Het programma heeft een maximum van 50 personen, dus meld je op tijd aan. Bij overschrijding van de limiet van 50 hanteren we een wachtlijst.

 

 

Stukje Nederlandse geschiedenis welke 400 jaar geleden begon in Amsterdam.

De “Groenlandse Pakhuizen” in Amsterdam werden gebouwd in 1621 en dienden tot het einde van die eeuw voor de opslag van de walvistraan van de walvissen, gevangen in Groenland en vervoerd naar Amsterdam. Er zijn 3 x 20 stenen bassins, gevuld met 60.000 liter olie. Tijdens de restauratie in de 19e eeuw vulden ze de meeste bassins met steenafval en lieten ze de stenen bassins in de fundering.

Er bleef echter nog veel van de olie in de fundering achter en dat betekent dat het walvis-DNA in het Walvishuis wordt bewaard en dat de walvisenergie merkbaar is.

Walvis is de Bewaarder van de kennis van Moeder Aarde en het Heelal. De walvis hield ook de verloren kennis van moeder aarde beschikbaar.

Komend jaar 2021, 400 jaar later, zullen we elkaar ontmoeten op de Waddeneilanden (het hart van de walvisenergie) om een ​​nieuwe verschuiving in deze energie te maken. De terugkeer van de oude kennis die door de walvis wordt bewaard!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.