Whale Connection on tour, Sittard Zuid Limburg
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 22/02/2019
19:30 - 21:45

Locatie
Aquamarijn Nieuwetijdswinkel Steenweg 38, 6131 BE Sittard

Categorieën


Whale Connection on tour, Sittard  Zuid Limburg

Ik ben blij dat ik weer uitgenodigd ben door Dick van Zomeren en door Angela Veldman om de De Whale Connection in Zuid Limburg te mogen geven. Het worden zelfs 2 verschillende workshops één op de zondag de Merlin, Whale & Grounding workshop en de Whale Connection op de vrijdagavond.
De bijdrage voor de Whale Connection is 25 euro en kan contant bij aanvangt voldaan worden.

Een avond waarin je meegenomen wordt in jouw connectie met de Whale. De Whale geeft je de mogelijkheid je meer te verbinden met het Oerweten en krachten van Moeder Aarde. De Whale Connection helpt bij het herstel van de diepe liefde naar jezelf. Het liefdevolle Lemurische veld welke zich meer en meer aandient en gedragen mag worden. De weg van vergeving naar jezelf is een mooie weg via de Whale Connection. Via diepe helende transmissies wordt er vanuit de cirkel gewerkt!

We starten de vrijdagavond om 19.30 uur en om 19 uur heeft Dick de deur open van de groepsruimte van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel en kan je vast in de energie komen onder genot van koffie of thee welke verzorgd wordt door Dick van Zomeren en Angela Veldman.
Neem extra sokken of een paar sloffen mee, we hebben in de workshopruimte onze schoenen uit!

Het adres is: Groepsruimte @Aquamarijn
Aquamarijn Nieuwetijdswinkel v.o.f.
Steenweg 38 6131BE Sittard

Parkeren en bereikbaarheid

De ruimte heeft een eigen entree aan de achterkant van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel en is bereikbaar via de Steenweg parkeerplaats, die goed wordt aangegeven via bewegwijzering in de stad.
Vanuit het station is het 5 minuten lopen naar deze parkeerplaats. Op de plattegrond kun je zien, in welke hoek van de parkeerplaats de ingang zich bevindt.
In de avonduren en op zondag (behalve koopzondag!) kun je gratis parkeren. Tijdens winkelopeningstijden geldt het gemeentelijk tarief.

Ik hoop je ontmoeten bij Whale Connection .

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.