ZOOM in Down 2 Earth 2 Day
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 24/02/2021
19:30 - 21:30

Categorieën


ZOOM in Down 2 Earth 2 Day

De avond waarin je meegenomen wordt doormiddel van helende transmissies in jouw Aarding en jouw Christus Bewustzijn jouw MerLijn. Welke een diep effect op je emotionele, spirituele, mentale en fysieke lijf zullen hebben. Hiermee zal je merken dat je dieper in je lichaam zakt, dieper in je aarding zakt.

Vertrouwen dat je helemaal goed bent en dat hierdoor je kracht meer en meer toeneemt, is een van de pijlers. Zo ook het durven openen van je gevoel in al haar lagen. Deze heilige ruimte van jouw mag je meer en meer gaan ontvangen en koesteren, de bedding van jouw Heilige Graal. Het openen van ons oergevoel is momenteel wat er van ons gevraagd wordt met een diepe aardende energie. Het is fijn dat jouw ervaring, jouw gevoel die je nu ontvangt, dat die klopt is waar het om gaat.

Tijdens de zoom meeting wil ik graag dat er gedeeld wordt wat je ervaring is en wat het met je doet. Fijn is het om te delen zodat het meer in ons lijf gesetteld kan worden en één gaat worden van onze natuur.

Wil je een verandering maken voor jezelf tevens ook voor de gehele Aarde, dan is dit een manier om een verandering te starten.

Er is geen vast thema, er wordt gewerkt met de energie van het moment, dat wat zich aandient!

We starten de avond om 19.30 uur,  zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren al ingelogd bent en dat je geluid en beeld uit staat. Dit geeft je de mogelijkheid om even te mediteren en vast in de energie te komen. Zelf ben ik dan ook in afstemming.

Er zal een transmissie zijn van ongeveer 40 minuten waarna we een ronde doen bij de deelnemers om hun ervaring te delen. Tijdens deze ronde maken we ons allemaal zichtbaar en alleen hoorbaar wanneer je aan het woord bent. Dit is nodig omdat het geluid anders zo gaat galmen.  Hierna zal er weer een transmissie plaats vinden van ongeveer 40 minuten en is er weer ruimte waarbij iedereen de ervaringen deelt. Tijdens de sessie kan je ook chatten en daar vragen en of opmerkingen plaatsen.

Zorg tijdens de transmissies dat je op mute en stop video aangeklikt hebt linksonder in je beeldscherm, dit komt de kwaliteit van de verbinding ten goede.

Geef je op via de site hierdoor heb ik ook je emailadres voor het versturen van de zoom uitnodiging.

De bijdrage bedraagt 20 euro en kan je overmaken op rekeningnummer  NL58TRIO 0254 4243 68 ondervermelding van je naam en Zoom Down 2 Earth.

 

Ik hoop je dan te ontmoeten.

 

Tonka Ixkaska Ixcaul

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.