Healing via Beeld bellen

Healing via beeldbellen

Bij het beeldbellen via Skype, WhatsApp, Messenger of Zoom komen we ook in beeld met elkaar in contact. Het gaat eigenlijk het zelfde als in de praktijk alleen zit je thuis in je eigen comfortabele stoel of bank en hoef je de deur niet uit.

Als Shaman reis ik door je systeem heen en raak zowel de lichte als zwaardere vlakken bij je aan. We zijn immers het donker en het licht, wel werk ik met het oudste healinglicht wat er hier op aarde is, het Christuslicht (dit licht niet verwarren met het christelijk geloof). Bij een healing worden er stukken doorgewerkt die jou of je systeem in de weg zitten. Bij een reading lees ik jouw energie en geef jouw inzichten in wat op dat moment een rol speelt in jouw leven.

Er gaan diverse kanalen bij me openstaan, waardoor verschillende energieën door mij heen kunnen werken. Daardoor kunnen eventuele blokkades die jou belemmeren worden opgeheven. Alleen datgene zal gebeuren wat volledig in overeenstemming is met jouw hogere zelf.

Mijn specialisme is aarding, oergevoel en het voorbij alles gaan. Hierdoor ontstaat er stabiliteit en rust in je systeem en zal er meer ruimte voor “NU” zijn.

Heleen: ‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan. Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.’

Met andere woorden, de weg naar Innerlijke Kracht en Wijsheid!

Voor een afspraak klik je hieronder!

Loading...