Holistic Networkpoint

Holistic Networkpoint

Ontmoeting, verruiming, verrijking, ontwikkeling, verdieping… verbonden.

Ben je als alternatieve zorgverlener ook op zoek naar meer verdieping, meer samenwerking met anderen in je werkveld, maar vind je het lastig om contact te maken met collega’s? Misschien omdat de ander niet openstaat voor samenwerking of je bang bent je authenticiteit of zelfs om klanten te verliezen. Zou je het draagvlag voor bewustwordingsprocessen bij de mensen om je heen willen vergrootten, maar weet je niet hoe? Dit zijn vragen die al een tijdje spelen bij ons en waarom wij Heleen en John in januari starten met Holistic Networkpoint. Wij voelen de behoefte om ons te verbinden met gelijkgestemden om ons heen, en zo het krachtveld waarmee we werken te vergrootten.

Holistic Networkpoint is een ontmoetingsplek waarbij de startende en de gevestigde Energetisch therapeut cq healer (en alle andere vormen van trainers en begeleiders) kunnen netwerken en leren van elkaar. Er wordt de mogelijkheid geboden voor ieder die werkzaam is in de alternatieve zorg om diepere inzichten en verbindingen te ontwikkelen.

Tijdens deze ochtenden zijn er open gesprekken waarbij de thema’s Healing en jouw Natuur en alles daaromheen centraal staan. Het is de bedoeling dat we elkaar leren kennen, elkaars kwaliteiten scherp krijgen en bepaalde materiën met elkaar doorleven. Misschien is er ook wel op een bepaalde manier een samenwerking mogelijk om elkaar te versterken. Denk aan een gezamenlijke praktijk of evenement/workshop. Hoe mooi is het als we op deze manier een stevig en inspirerend netwerk met elkaar kunnen opbouwen zodat we (mocht dit nodig zijn) cliënten/klanten naar elkaar kunnen doorverwijzen om onze doelgroep nog beter te kunnen helpen.

Deze ochtenden zijn van 10 tot 12.30 uur waarbij we om 11 uur een gezamenlijk transmissie meditatie gaan doen. Deze transmissie meditatie zal het netwerk, de verbinding met elkaar en met onszelf versterken om zo het werkveld krachtiger neer te zetten.

Heleen Wartena en John Nieuwendyk zullen de gelegenheid bieden in ’t Atelier Paikea Dragon waarbij een veilige bedding is om elkaar te ontmoeten.

  • Graag aanmelden op de website bij de agenda van paikea.nl
  • De investering voor jezelf bedraagt 10 tot 15 euro.
  • Elke oneven week op de vrijdagochtend van 10 tot 12.30 uur, zie de website voor de data!
  • Eerste Holistic Networkpoint is op vrijdag 3 januari.
  • Geen voorbereiding nodig, alleen de wil van elkaar te leren en elkaar de veilige ruimte voor verdere ontwikkeling te gunnen.

  • Atelier Paikea Dragon
  • Jacob van Campenlaan 387
  • 1222KL Hilversum
  • paikea.nl

‘Een sjamaan loopt met je mee, niet voor je, niet achter je, maar naast je!
Zo lopen we samen op als leerling en leraar.’

Aroha,

Heleen Wartena en John Nieuwendyk

 

Heleen: ‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan. Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.’