Hotstone Massage

Bij elke massage begin ik met het vrijgeven van spanning, dan kan de diepere ontspanning beginnen. We dragen vaak veel energie met ons mee wat ons niet (of niet meer) dient. Dit noemen we ook wel energetic release. Bij het starten van de massage ga ik diverse punten na die zich aandienen, waarbij de energie niet zo fijn stroomt. Vaak merk je al meteen dat er meer ruimte in je lichaam komt en dat kan direct voor rust en ontspanning zorgen.

Hotstone Massage

De Hotstone massage is een echt cadeau voor body en mind. De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren. De Hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. De massage heeft een diepe helende en ontspannende werking en wordt gegeven met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 45°C. Een Basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Daarom houden ze de warmte goed vast en kunnen wel tot 4 cm diep in het spierweefsel kan doordringen.

Een Hotstone massage start als een klassieke massage van het lichaam. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van de opgewarmde basalt stenen. Wanneer het lichaam is gemasseerd met de warme stenen worden de stenen op het lichaam neergelegd voor een diepere werking. Dit geeft een heerlijk verwarmend gevoel, er ontstaat een diepere ontspaning en bloed-en lymfstromen gaan beter stromen. Dit zorgt ervoor dat blokkades in spierweefsel makkelijker opgelost worden!

Een klankschalenbad wordt ook bij de hotstone massage aangeboden welke een heerlijke ontspanning geeft.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196