John Nieuwendyk

Mijn naam is John Nieuwendyk, mijn Moederland is Nieuw-Zeeland en mijn Vaderland is Nederland. Dat is ook wat ik doe. De verbinding tussen het oude en het nieuwe leggen. Voor mij is dat mijn oorsprong.
Verder ben ik een Wereldburger en in mijn thuis ook het Universum.

Ik ben getrouwd met Marion en we hebben een zoon, twee dochters en inmiddels 2 prachtige kleindochters en een kleinzoon. Uiteraard houd ik van de natuur en daar voel ik me op mijn best. Gewoon lekker op de grond met je handen in de aarde. Heerlijk tot rust komen en genieten van wat je allemaal ziet, voelt, ruikt en ervaart. Vanaf mijn jeugd ben ik met spiritualiteit bezig. Op latere leeftijd ben ik me verder gaan ontwikkelen als energetisch therapeut en heb ik diverse beroepsopleidingen gedaan, waaronder

• Merlijn
• Shaman
• Earthkeeper
• Natuurcoach

• Zelfrealisatie Healer Reader
• Kosmisch Kristal Master
• Allround Masseur
• Maori Healer
• Maori Masseur

Wat mijn taak op aarde is, is voor mij duidelijk geworden. Als Earthkeeper Moeder Aarde ondersteunen in haar transformatieplan. Maar ook de mensen helpen op hun pad naar hun ware Essentie. Mijn benadering is, INTENS – PUUR – GERICHT.  Want dat komt Moeder Aarde uiteindelijk ten goede. Als je jezelf helpt, dan help je Moeder Aarde ook mee. We zijn uiteindelijk allemaal één.

 

 

Wat doe ik

  • Verbinding met de Aarde, de natuur en vooral in verbinding met jezelf.
  • Meer rust, meer ontspanning, meer balans, dieper in je lichaam.
  • Ik help je om intens en krachtig tot jezelf te komen.
  • Ik ondersteun je graag in je zoektocht om samen tot het gewenste resultaat te komen.

In mijn holistische praktijk begeleid ik mensen door middel van energetische therapie, klank, diverse massagetechnieken en coaching. Holisme wil zeggen de mens als geheel. Dus fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Wanneer er een onbalans ontstaat in 1 of meer van deze lagen, kan dit leiden tot diverse klachten. Zoals lichamelijke ongemakken maar ook klachten die voortkomen uit overprikkeling, stress, hooggevoeligheid, je niet “aanwezig” voelen in je lichaam, emotionele onbalans, burn-out klachten, zingeving, (oude) trauma’s en meer.

Ook kunnen bijvoorbeeld fysieke klachten een emotionele, mentale, energetische of spirituele oorsprong hebben.

Daarom kijk ik naar jou, als mens in z’n geheel en behandel ik niet alleen symptomen.

Tijdens een sessie stemmen we af welke werkvorm jou het best past. Dat kan dus energetische therapie zijn maar ook massage of coaching. Vaak wordt het een combinatie.

Onder energetische therapie versta ik healing en reading, kort gezegd; het in balans brengen en/of transformeren van energie (healen) en het lezen van energie (readen) en het kan zijn dat ik gebruik maak van mijn stem, drum, kristallen, klankschalen en/of (zelfgemaakte) krachtvoorwerpen.

Tijdens coaching luister ik, zonder oordeel, naar wat je te zeggen hebt, voel ik met je mee, stel ik je vragen, confronteer en spiegel ik je en geef ik je inzichten (vaak in combinatie met healing). Het is belangrijk dat jij toegewijd bent en ook zelf verantwoordelijkheid neemt om hiermee aan de slag te gaan, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Ook ben ik gediplomeerd masseur en biedt ik een all round massage aan waaronder, klassiek, wellness, ontspannings-, hot stone, bindweefsel, cupping en meer maar ook Paikea Massage; een speciale en intense vorm van deep-tissue/healing massage welke ik geleerd heb bij de Maori en die heel diep doorwerkt.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

 

Enkele reacties:

  • – Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren. B.
  • – Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. Altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen. Carolien Straver