Massage

Ik kreeg steeds meer de behoefte om de cliënten dieper aan te raken en hierdoor ben ik diverse massage opleidingen gaan volgen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik door de vele technieken een passende manier heb ontwikkeld om jou te masseren. Soms is het stevig en tot the point soms is het zacht en zeer ontspannen. Wanner je van de massagetafel afkomt voel je je weer helemaal ontspannen ook al is het stevig geweest.

De diverse opleidingen welke ik oa bij Mood massage gevolgd heb:
*klassieke massage
*wellness massage

*ontspannings massage
*hotstone massage
*bamboe massage
*cupping massage
*stoel massage
*aroma therapie
*dorn therape
*breuss massage
*bindweefsel massage
*lomi lomi massage

Ontstaan van de Paikea Massage

De drang om cliënten nog dieper aan te raken was heel voelbaar in mijn systeem. Zo heb ik stage mogen lopen bij de Maori en hun manier van healing en deep-tissue massage leren geven. Er word er met de vlakke hand een zachte effleurage gemaakt maar aan de andere kant kon de stevige hand tevoorschijn komen met de vuist of de elleboog, soms komt zelfs de knie erbij.
Ook heb ik geleerd de deep-tissue met de voeten leren geven, hiermee lig je gekleed op een mat op de grond en komt de healing en de dieptemassage vanuit mijn voeten.

Mijn leraar Tikirau (Maori van de Tuhoe tribe) zag wat er met me gebeurde als ik bezig was met de cliënten. De Whale werkte diep door mij heen en hierdoor kon de cliënt dieper door vele trauma lagen heen gaan. Het voelt ook als een immense kracht en tevens een verstilling in vele lagen. Ik kreeg vervolgens de naam Whale Whisperer van hem. Een naam welke ik met grote dank van hem aan nam!

Paikea Massage

Paikea massage is een holistische deep-tissue massage waarbij jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam aan bod komen.
Het is een intensieve healing massage waarbij er op een intuïtieve manier gewerkt wordt met Hawaiiaanse deep-tissue massage en de vele energie lagen. Er wordt gewerkt met de behandeling op alle niveau’s; fysiek, mentaal, spiritueel, psychisch en emotioneel.
Er wordt in een totale verbinding gewerkt waarbij ook, met respect, onder andere de hulp gevraagd wordt aan alle natuur Spirits en je voorouders.

De Paikea Massage helpt de vuurkracht wat in je zit naar buiten te brengen. Het helpt bij het losmaken van je van traumatische blokkades die opgesloten zitten in je celbewustzijn dat onderdeel is van je DNA.

Er zijn 3 niveau’s, de eerste die je van me krijgt zal niveau 1 zijn en zo opvolgend om het lichaam er ook aan te wennen met wat er allemaal gebeurd.
Het zal pijn doen en zal er verdriet vrijkomen, ook is het fijn om de rest van de dag geen afspraken te plannen en de tijd voor jezelf te nemen.

Er is een mogelijkheid om na de behandeling je even te douchen, neem hiervoor even een handdoek mee.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Ik ben iemand die het belangrijk vind dat er rust is voordat de behandeling of massage start. Daarom drinken we vooraf even thee met elkaar zodat onze systemen even aan elkaar kunnen wennen en er “geland” kan worden. Dit gaat natuurlijk niet van de behandeltijd af.

Reactie van een cliënt.

John geeft je meteen een welkom gevoel in de zeer sfeervolle en prettige praktijkruimte van Paikea Dragon.  Hij stelt precies de goeie vragen om er op die manier samen uit te komen welke massage en/of behandeling voor jou het beste is op dat moment. Hij is vriendelijk en toegankelijk en weet absoluut wat hij doet, de Paikea Massage massage was een genot!! Ik voelde me na de 1e x al als herboren en ben zeer zeker van plan om vaker langs te komen.

De Paikea Massage is een holistische massage, waarbij je terug gaat naar je gevoel, naar je basis. Het effect duurt voelbaar een paar dagen, en energetisch langer. Om te herontdekken wie je bent is dit absoluut een aanrader. Voor mij was het thuiskomen bij jezelf. De klanken die John maakt tijdens de helende massage voelen voor mij inheems helend, van Indianen tot Maori, via Afrika naar Tibet. Aards en Hemels tegelijk.

Dank je wel, John; I will be back!

Judith Terken

 

Heb je  vragen hierover kan je me altijd mailen info@paikeadragon.nl of  via WhatsApp.