Wat doe ik

 

Wat doe ik

  • Verbinding met de Aarde, de natuur en vooral in verbinding met jezelf.
  • Meer rust, meer ontspanning, meer balans, dieper in je lichaam.
  • Ik help je om intens en krachtig tot jezelf te komen.
  • Ik ondersteun je graag in je zoektocht om samen tot het gewenste resultaat te komen.

In mijn holistische praktijk begeleid ik mensen door middel van energetische therapie, klank, diverse massagetechnieken en coaching. Holisme wil zeggen de mens als geheel. Dus fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Wanneer er een onbalans ontstaat in 1 of meer van deze lagen, kan dit leiden tot diverse klachten. Zoals lichamelijke ongemakken maar ook klachten die voortkomen uit overprikkeling, stress, hooggevoeligheid, je niet “aanwezig” voelen in je lichaam, emotionele onbalans, burn-out klachten, zingeving, (oude) trauma’s en meer.

Ook kunnen bijvoorbeeld fysieke klachten een emotionele, mentale, energetische of spirituele oorsprong hebben.

Daarom kijk ik naar jou, als mens in z’n geheel en behandel ik niet alleen symptomen.

Tijdens een sessie stemmen we af welke werkvorm jou het best past. Dat kan dus energetische therapie zijn maar ook massage of coaching. Vaak wordt het een combinatie.

Onder energetische therapie versta ik healing en reading, kort gezegd; het in balans brengen en/of transformeren van energie (healen) en het lezen van energie (readen) en het kan zijn dat ik gebruik maak van mijn stem, drum, kristallen, klankschalen en/of (zelfgemaakte) krachtvoorwerpen.

Tijdens coaching luister ik, zonder oordeel, naar wat je te zeggen hebt, voel ik met je mee, stel ik je vragen, confronteer en spiegel ik je en geef ik je inzichten (vaak in combinatie met healing). Het is belangrijk dat jij toegewijd bent en ook zelf verantwoordelijkheid neemt om hiermee aan de slag te gaan, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Ook ben ik gediplomeerd masseur en biedt ik een all round massage aan waaronder, klassiek, wellness, ontspannings-, hot stone, bindweefsel, cupping en meer maar ook Paikea Massage; een speciale en intense vorm van deep-tissue/healing massage welke ik geleerd heb bij de Maori en die heel diep doorwerkt.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Enkele reacties:

  • – Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren. B.
  • – Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. Altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen. Carolien Straver