John

John is een verbinder (Sjamaan) in het meest breedste perspectief. Hij verbind de oerkennis van de wereld met zijn wortels uit zijn moederland New-Zealand en zijn vaderland Nederland. Maar hij heeft ook een sterke verbinding met de oude kennis van de Druïden, Yeshua, Maria-magdalena  en de magische west kust van Engeland en Schotland.
De energie van Merlin, de Whale en de Dragons zijn in vele delen op aarde en in John zeer sterk aanwezig, hij maakt ze wakker en verbind deze energieën in Moeder Aarde en in de mens.
De magie van het leven om met onvoorwaardelijke liefde in je kracht te staan!

Het is John’s levenstaak om het donker en licht te verbinden in ons als mens en tegelijkertijd in alles wat er is, aards en kosmisch. Hoe vaker je je verbind met deze velden via healing, massage of een workshop van John, hoe meer je verbonden wordt met deze lagen in jezelf. De delen in jezelf gaan de verbinding aan, de weerstand in jezelf wordt zachter, waardoor er overzicht komt op een nieuwe manier. Je eigen magische oerkennis wordt wakker en het enigste wat je dan nog wil is verbinden met deze ongekende mogelijkheden. De magische momenten waarin alles samenvalt en helder wordt, komen steeds vaker voor in je dagelijks leven, vreugde, plezier en creatie dienen zich meer en meer aan.

Verbinding is Vrede in Jezelf en je Omgeving.

Veel mensen zijn zich nog niet bewust dat de energie van Merlin op dit moment heel belangrijk is en veel voor de aarde en haar mensen kan betekenen. Een dragend veld met onbeperkte mogelijkheden waar de nieuwe kosmische energieën in kunnen landen en wortelen zodat het oude kan transformeren en nieuwe energie belichaamd kan worden.
John is nauw verbonden met Merlin en begeleid deze energie tijdens zijn workshops, reizen en bijeenkomsten met diep respect, geduld en liefde zodat de meest mooie transformaties mogen ontstaan voor Al wat Is
Dit is nodig in een tijd waar de mens en moeder Aarde door de grootste transformatie gaan ooit!…. Liefde in actie…

 

Voor Google reviews klik hier!

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

 

Enkele reacties:

  • – Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren. B.
  • – Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. Altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen. Carolien Straver