John

John is een verbinder (Sjamaan) in het meest breedste perspectief. Hij verbind de oerkennis van de wereld met zijn wortels uit zijn moederland New-Zealand en zijn vaderland Nederland. Maar hij heeft ook een sterke verbinding met de oude kennis van de Druïden, Yeshua, Maria-magdalena  en de magische west kust van Engeland en Schotland.
De energie van Merlin, de Whale en de Dragons zijn in vele delen op aarde en in John zeer sterk aanwezig, hij maakt ze wakker en verbind deze energieën in Moeder Aarde en in de mens.
De magie van het leven om met onvoorwaardelijke liefde in je kracht te staan!

Het is John’s levenstaak om het donker en licht te verbinden in ons als mens en tegelijkertijd in alles wat er is, aards en kosmisch. Hoe vaker je je verbind met deze velden via healing, massage of een workshop van John, hoe meer je verbonden wordt met deze lagen in jezelf. De delen in jezelf gaan de verbinding aan, de weerstand in jezelf wordt zachter, waardoor er overzicht komt op een nieuwe manier. Je eigen magische oerkennis wordt wakker en het enigste wat je dan nog wil is verbinden met deze ongekende mogelijkheden. De magische momenten waarin alles samenvalt en helder wordt, komen steeds vaker voor in je dagelijks leven, vreugde, plezier en creatie dienen zich meer en meer aan.

Verbinding is Vrede in Jezelf en je Omgeving.

Mijn missie is;

Via een open, eerlijke en liefdevolle verbinding help ik de mens met hun blokkades te verzachten en hun het inzicht te geven waardoor zij een betere doorstroming van hun energie kunnen doormaken. Mijn grootste kracht is om hen te laten aarden en dicht bij hun gevoel te laten komen.

Mijn visie luidt;

Vanuit mijn praktijk help ik mensen welke meer geaard willen zijn en die in een hogere energie level (dimensie) willen leven. Dit doe ik live in de praktijk en via Zoom over de gehele wereld!

 

 

 

Veel mensen zijn zich nog niet bewust dat de energie van Merlin op dit moment heel belangrijk is en veel voor de aarde en haar mensen kan betekenen. Een dragend veld met onbeperkte mogelijkheden waar de nieuwe kosmische energieën in kunnen landen en wortelen zodat het oude kan transformeren en nieuwe energie belichaamd kan worden.
John is nauw verbonden met Merlin en begeleid deze energie tijdens zijn workshops, reizen en bijeenkomsten met diep respect, geduld en liefde zodat de meest mooie transformaties mogen ontstaan voor Al wat Is
Dit is nodig in een tijd waar de mens en moeder Aarde door de grootste transformatie gaan ooit!…. Liefde in actie…

 

Voor Google reviews klik hier!

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

 

Enkele reacties:

*****
Irene: Ik ervaar John als een hele heldere gids die voelt, weet en ziet en een ongelofelijke geneeskracht in zijn handen heeft.

Een man met een mooie magische wereld om zich heen met vele voelbare helpers en tegelijkertijd absoluut aards en goed in de terugkoppeling van zijn waarnemingen die zeer traceerbaar zijn als het om feitelijkheden gaat.
Heerlijk om met hem te ‘reizen’, opruimen en weer verder te openen in wat nu wil.

*****
Jonas: Ik kijk altijd uit naar de sessies met John. Zijn sensitiviteit en compassie zorgen elke keer voor een bijzondere verbinding. Onze ontmoetingen geven mij elke keer precies wat ik nodig heb. Hij helpt mij verbinden met iets diepers, iets essentieels. Ook al ‘begrijp’ ik het niet precies, het opent mij naar een dimensie in mij Zelf die elke keer sterker wordt.
John creëert ruimte. Een ruimte waar alles precies is wat het moet zijn, zodat ik ook mezelf kan zijn. Vanuit daar groeit altijd iets moois!
Door de diepe, intense aanraking tijdens de ‘Behandeling’ kom ik er steeds beter achter wat ik los mag laten om Lichter vooruit te gaan.