Aardehealer

Aardehealer

 

Er kan iets niet in balans zijn in jouw directe omgeving wat een weerslag heeft op jou en je naasten. Je merkt bijvoorbeeld dat de energie niet goed aanvoelt of je voelt je niet prettig in je huis/omgeving. Je merkt dit aan onrust bij jezelf of bij andere, zoals je kinderen, slecht slapen, een onprettig gevoel op een bepaalde plek in het huis of gebied of vaak last van zwaar gevoel of hoofdpijn. De disbalans kan op diverse manieren manifesteren. Een persoonlijke sessie is dan niet direct de oplossing, maar een healing op het huis of het gebied waar je woont/werkt.

Hierbij ontstaat energetisch alles wat in overeenstemming met Gaia mag gebeuren. Vaak brengt het positieve verlichting en heeft direct gevolgen voor de sfeer in huis en in het gebied. Ook zal dit doorwerken op jou en degenen die hier wonen/werken

Als er sprake is van een gebiedshealing, dan zal dit stapsgewijs plaatsvinden omdat er anders te veel in een keer veranderd en daar is niemand bij gebaat. Een huis- of werkplek healing werkt zo, dat de energieën die er zijn weer uitgelijnd, opgeschoond en soms getransmuteerd worden. De reading die hieruit voortvloeit zal meer duidelijkheid geven. 

Voor het tarief klik hier

  • Deze channeling kwam spontaan door mij heen, begin januari 2012,  zonder te beseffen wat ik ging schrijven. Mooi vond ik het en dankbaar dat het heeft mogen gebeuren zeker omdat dit het thema is waar ik zo mee bezig ben.

Nieuws van Gaia, via deze weg wil jullie benaderen om te melden dat er rust nodig is te bereiken wat nodig is. Rust die te vinden is in jou, ja jouw systeem. Deze rust is te krijgen door je verbinden met mij via je Innerlijk Kind en je af te stemmen op je wortels die mij in de kern raken. Lukt het niet, dan zijn er hulpmiddelen om daarbij te komen via diverse aanbieders zijn die te verkrijgen of zelf te creëren. Door de rust te vinden in de afstemming ga je ook meteen met je Zelf en met mij aan de gang en zal er al een healing plaats vinden die soms erg klein is en soms wat groter is. Maar belangrijk is dat er een healing heeft plaatst gevonden en zelfs met het kleinste stukje healing ben ik je al zeer dankbaar.

Voor een workshop gericht op Gaiaklik hier.

DSC_0338