Energetische Therapie

Energetische Therapie

Bij een healing worden er stukken doorgewerkt die jou of je systeem in de weg zitten. Bij een reading lees ik jouw energie en geef jouw inzichten in wat op dat moment een rol speelt in jouw leven.

Er gaan diverse kanalen bij me openstaan, waardoor verschillende energieën door mij heen kunnen werken. Daardoor kunnen eventuele blokkades die jou belemmeren worden opgeheven. Alleen datgene zal gebeuren wat volledig in overeenstemming is met jouw hogere zelf.

Mijn specialisme is aarding en het voorbij alles gaan. Hierdoor ontstaat er stabiliteit en rust in je systeem en zal er meer ruimte voor “NU” zijn.

Met andere woorden, de weg naar Innerlijke Kracht en Wijsheid!

De meeste cliënten liggen op de behandeltafel maar gewoon in een stoel kan ook. Er is voornamelijk energieoverdracht via mijn handen die ik soms op afstand houdt maar je ook licht aanraak. Soms komt het voor dat ik je dieper aan moet raken maar dit is in overleg met jou.

Je zal direct merken dat de uitwerking rustgevend is voor je en je meer jezelf zal voelen.

Healingen & readingen kunnen uitwerkingen geven in het lichaam, zoals je licht voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

Holistische coaching

Holistische coaching wat ik geef wil zeggen, volledig als een geheel of totaal gezien. Holistische coaching betekent coaching vanuit een geheel van voelen, ervaren, denken en weten.
Wat kan je met holistische coaching bereiken?
De meeste mensen die ik met holistische coaching begeleid zijn op zoek naar zich zelf, hun essentie, ideaal, levensdoel hun kern. Vaak hebben ze ook de vraag wat doe ik hier op aarde. Maar ook mensen met een burn-out komen om weer, zoals ik wel eens zeg, om afgepeld te worden. Vaak komen de diepere blokkade snel aan het licht zoals, mishandeling, incest, rouw, scheiding, verwaarlozing en niet gezien worden.

HSP Hoog Sensitieve Personen hebben veel baat bij mijn manier van holistische coaching dit omdat ik dit zelf ook ben en kan dit haarfijn aanvoelen. HSP personen hebben een veel gevoeliger zenuwstelsel dan de meeste personen. Hierdoor komen de prikkels sneller en meer binnen dan bij anderen. Hoog sensitieve personen raken sneller uit balans en kunnen vaak minder van hun omgeving verdragen. Hierdoor worden ze ook niet altijd begrepen. Vaak doe ik een stukje healing en coaching tegelijk in een sessie, dit om meer rust in en buiten het lichaam te creëren.

Voor tarieven klik hier.

Let op:

Een healing of een consult kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen. Wel kan het verlichting geven in jouw proces.

Westerheide wandeling

Ook is een mogelijkheid om de healing op de Westerheide, direct naast ’t Atelier, te ontvangen. Dit gebeurd tijdens de wandeling op de plek en het moment waar het zich aandient. Deze manier voelt eerst vrij licht maar heeft een diepe uitwerking. Dit omdat het werken vanuit en in de natuur makkelijker resultaat boekt voor jouw systeem.

 DSC_0451