Massage

Massage

Ik kreeg steeds meer de behoefte om de cliënten dieper aan te raken en hierdoor ben ik diverse massage opleidingen gaan volgen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik door de vele technieken een passende manier heb ontwikkeld om jou te masseren. Soms is het stevig en tot the point soms is het zacht en zeer ontspannen. Wanner je van de massagetafel afkomt voel je je weer helemaal ontspannen ook al is het stevig geweest.

De diverse gecertificeerde opleidingen welke ik oa bij Mood massage gevolgd heb:
*klassieke massage
*wellness massage
*Bindweefsel massage
*ontspannings massage
*hotstone massage
*bamboe massage
*cupping massage
*stoel massage
*aroma therapie
*dorn therape
*breuss massage
*lomi lomi massage

Bij elke massage begin ik met het vrijgeven van spanning, dan kan de diepere ontspanning beginnen. We dragen vaak veel energie met ons mee wat ons niet (of niet meer) dient. Dit noemen we ook wel energetic release. Bij het starten van de massage ga ik diverse punten na die zich aandienen, waarbij de energie niet zo fijn stroomt. Vaak merk je al meteen dat er meer ruimte in je lichaam komt en dat kan direct voor rust en ontspanning zorgen.

A massage to stay at home

Als Gooise Masseur aan huis kom ik bij u in huis, in de ruimte die u prettig vind. Daar plaats ik de massagetafel met de nodige handdoeken. Na een kort voorgesprek, waarbij ik uw wensen en de behandeling met u bespreek, gaat de massage beginnen. Het grote voordeel is dat u na de massage niet meer de deur uit hoeft en lekker verder kan gaan relaxen in uw eigen omgeving. Een echt cadeau aan jezelf!

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Loading...

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

Ik ben iemand die het belangrijk vind dat er rust is voordat de behandeling of massage start. Daarom drinken we vooraf even thee met elkaar zodat onze systemen even aan elkaar kunnen wennen en er “geland” kan worden. Dit gaat natuurlijk niet van de behandeltijd af.

Reactie van een cliënt.

John geeft je meteen een welkom gevoel in de zeer sfeervolle en prettige praktijkruimte van Paikea Dragon.  Hij stelt precies de goeie vragen om er op die manier samen uit te komen welke massage en/of behandeling voor jou het beste is op dat moment. Hij is vriendelijk en toegankelijk en weet absoluut wat hij doet, de Paikea Massage massage was een genot!! Ik voelde me na de 1e x al als herboren en ben zeer zeker van plan om vaker langs te komen.

De Paikea Massage is een holistische massage, waarbij je terug gaat naar je gevoel, naar je basis. Het effect duurt voelbaar een paar dagen, en energetisch langer. Om te herontdekken wie je bent is dit absoluut een aanrader. Voor mij was het thuiskomen bij jezelf. De klanken die John maakt tijdens de helende massage voelen voor mij inheems helend, van Indianen tot Maori, via Afrika naar Tibet. Aards en Hemels tegelijk.

Dank je wel, John; I will be back!

Judith Terken

 

Heb je  vragen hierover kan je me altijd mailen info@paikeadragon.nl of  via WhatsApp.