Krachtvoorwerpen

Krachtvoorwerpen

Zelf maak ik diverse Krachtvoorwerpen, dit zijn voorwerpen die je verder helpen in jouw proces. Meestal zijn deze van hout, speciaal bewerkte takken met veren, of inkervingen. En ze zijn bedoeld om je verder in je groei te helpen. Ik activeer deze bezielde krachtstokken met energie en ze werken tot diep in je essentie. Vaak voel je zelf wel tot welke stok je wordt aangetrokken. Iedere krachtstok heeft een speciale betekenis die er bij vermeld staat.

Kristallen kunnen ook krachtvoorwerpen zijn, dan dragen zij een hoge oerenergie in zich. Ik maak de kristallen open in alle 13 dimensies en activeer ze. Er zijn ook kristallen die één of meerdere bewustzijnen bij zich dragen, waardoor ze een nog groter en dieper bereik hebben. Daardoor kunnen ze nog meer voor je betekenen.
Als je zelf een dierbaar voorwerp hebt kan ik het voor je openen en activeren.

Maar ook tekeningen kunnen je verder helpen in je proces. Glyph-tekeningen, voorzie ik van diverse codes die diep op jouw thema verder werken.

Wil je meer weten, of wil je een glyph tekening speciaal gemaakt om jouw thema te dienen, of wil je zelf een krachtvoorwerp maken, neem dan contact met mij op. Ook zijn er workshops waarbij je leert om je eigen krachtvoorwerp te maken. Kijk op de agenda voor een eventuele datum. De diverse krachtvoorwerpen en kristallen kun je bekijken op de webshop.

 

Het Hert