Gooise Masseur aan Huis

Gooise Masseur aan Huis

Gooise Masseur aan Huis

intens puur gericht

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Als Gooise Masseur aan huis kom ik bij u in huis, in de ruimte die u prettig vind. Daar plaats ik de massagetafel met de nodige handdoeken. Na een kort voorgesprek, waarbij ik uw wensen en de behandeling met u bespreek, gaat de massage beginnen. Het grote voordeel is dat u na de massage niet meer de deur uit hoeft en lekker verder kan gaan relaxen in uw eigen omgeving. Een echt cadeau aan jezelf!

Releasing Tention Massage, de massage waar ik in gespecialiseerd en uniek in ben!

Bij het vrijgeven van spanning in de massage kan de diepere ontspanning beginnen. We dragen vaak veel energie met ons mee wat ons niet (of niet meer) dient. Dit noemen we ook wel energetic release. Bij het starten van de massage ga ik diverse punten na die zich aandienen, waarbij de energie niet zo fijn stroomt. Vaak merk je al meteen dat er meer ruimte in je lichaam komt en dat kan direct voor rust en ontspanning zorgen.

Doordat emoties vaak ongemerkt dieper vast gaan zitten in de spieren, zorgt dit vaak voor spanning in het lichaam. De massage kan beginnen met een lichte bindweefselmassage, cupping of snelle (soms wat stevige) effleurages. Dit zorgt dat de eerste lagen wat losser komen van de huid ten opzichte van de spieren. Hiermee komen ook de emotionele lagen in aanraking en zal het kunnen gebeuren dat emoties kunnen vrijkomen.

Tijdens de massage kan het voorkomen dat ik voor een langere tijd stilsta op een bepaald drukpunt. Bij deze diepere aanraking kan ik klanken maken of gaan kuchen of blazen. Dit heeft het fijne gevolg dat er op dat moment diepere lagen in jou vrijkomen.

Na de behandeling van 1 uur of 1.5 uur is het goed om geen drukke agenda te hebben voor de rest van de dag. Om alle afvalstoffen de ruimte te geven uit het lichaam te gaan is het belangrijk om de eerste dagen na de massage veel water te drinken. Het is vrij normaal dat je de dagen daarna wat emotioneler bent of spontaan verdriet voelt waarin je niets herkent. Dit is omdat er op diepere emotionele lagen is gewerkt en het is goed om schouwend en zonder oordeel hier naar te kijken en te voelen.

De soorten massage die ik ook aan huis geef zijn:

Bindweefselmassage
Intuïtieve Wellness Massage
Cupping therapie Massage
Triggerpoint therapie

Masseur aan huis wordt alleen in ‘t Gooi gegeven en bedraagt:
* 75 euro voor 1 uur
* 110 euro voor 1.5 uur
* 140 euro voor 2 uur
* 170 euro voor 2.5 uur
* 200 euro voor 3 uur
* 230 euro voor 3.5 uur
* 260 euro voor 4 uur

Zoals je ziet is er ook de gelegenheid om meerdere massages te doen op één adres.

De betaling kan direct gepind of contant betaald worden.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Soms is er nog een mogelijkheid welke niet op de site staat. Of wil je op heel kort termijn een massage ontvangen. Dan is de mogelijkheid om mij een WhatsApp bericht te sturen. Er zal zo snel mogelijk hierop gereageerd worden.


06 534 04 196