Merlin’s latest summary

Merlin’s latest summary

Merlin’s latest summary!

Dankbaar ben ik wat Merlijn in ons heeft geopenbaard een healing voor alle zielen op aarde en daar buiten…
Een healing die alles omvat, oude illusies van het lijden van de mens, laten los als je ze kunt doorzien…durf je die oude gedachtes van de mind los te laten waarvan je altijd dacht dat t klopte?

Ergens diep van binnen wist je dat het niet klopte, dat gevoel is je verbinding met Moeder Aarde, de oermoeder in je.
Dit liet zich zien als een groot liefdesveld wat opborrelt vanuit Iona (schotland).
Deze diepe oerliefde loopt over de aarde en heelt alle machtsstructuren, meestromen, loslaten vanuit je diepste binnenste van alles wat ons ooit heeft gediend en behoorde tot het grote masterplan. De nieuwe aarde energie komt in ieder mens..

Durf je deze transformerende energie echt binnen te laten, vraag ik mezelf af. Het is soms lastig om vanuit t oude paradigma wat er nog zit, liefde, diepe oerliefde toe te laten ,want hoe voelt ECHTE liefde nu eigenlijk? …we hebben het nooit geleerd dat je dit “gewoon” mag ontvangen. De slavernij zit in ieder van ons en dit breekt nu letterlijk op in de mens….
Vanuit de Galaxy opende zich nieuwe wegen en nieuwe ruimtes, dit gaat diep door ons systeem. Diepe healing op karmische stukken, oude zienswijze wordt getransformeerd.
Illusie sluiers van het 3e oog en keel worden getransformeerd door de violette vlam en de groene draak.

In de dagen hierna borrelt het langzaam omhoog….het niet vertrouwen, waar komt dit nu echt vandaan? Mijn bestaansrecht…

Wat opborrelt en pijnlijke stukken raakt, ook meteen opheldert waar het bij mij zit. Wat doe ik om het in stand te houden. Hoe reageer ik op de buitenwereld, hoe eerlijk ben ik naar mezelf. Maar ook hoe hard kan ik soms voor mezelf zijn. En meteen voel ik de diepe liefde van Moeder Aarde, ik voel haar dieper dan ooit.
Een ongekende zachtheid die ik zomaar mag ontvangen, ik hoef er niets voor te doen…alleen maar toestaan dat ik MAG.
Zonder verwachtingen…
Liefde zonder verwachtingen…verzachten voor ieder mens

Merlin laat het zien🧙‍♂‍

Dank je John!

 

Merlins Journey

The Magic Merlin Power

Merlin is voor John en ook voor mij een alles omvattende energie, het zit werkelijk in Alles. De magie van het leven wat zich uit in een magisch moment in bv. de natuur, kristallen, dieren in elke regendruppel of zandkorrel. Je voelt je in eenheid opgenomen in het moment. En je wordt meegenomen in dat wat zich mag openbaren aan jou. Van de kosmos tot diep in Moeder Aarde alles is één….het grote geheel waar je deel vanuit maakt, omhelst je, raakt je. Maar het mooie is het wil samenwerken met jou met alle tools die je aangereikt krijgt.

Door de Merlin workshops die ik nu al zo lang bij John volg, worden de aangereikte tools steeds actiever, het bruist als t ware. Je voelt je krachtiger, creatiever en bewuster.
John die zo één is met Merlin, begeleid je door de moeilijke ( karmische)stukken heen, die soms diep kunnen gaan. Maar waar daarna ook weer zoveel ruimte door ontstaat dat je eigen Magic Merlin Power wakker wordt in al je cellen. Langzaam wordt je één met deze energie. Je voelt het in alles… vertrouwen in jezelf en in Merlin is een dankbaar en openbarend leerproces.
Zelfs al zou je 1 workshop volgen het zet de magie in werking, die je dieper van het leven laat proeven.

Persoonlijk vind ik het zo mooi hoe de onderlinge verbinding is tussen de mensen die aanwezig zijn. Verder gevorderde of beginnende mensen door elkaar, lerend van elkaar als elkaars gelijke. Geeft diepe connecties waar op zielniveau een netwerk ontstaat om jezelf, elkaar en Moeder aarde op een groter liefdesveld aan te sluiten.

Je oude magische kennis wordt wakker!

Een enthousiaste deelnemer

 

⊗⊗⊗⊗⊗⊗⊕⊗⊗⊗⊗⊗⊗

Merlins Journey 2020

Het begin van een magisch decennium!

Deze Merlins Journey dagen staat het welzijn van jou centraal, in de ontwikkeling van jouw Lichtkracht!

De ondersteuning die je van Merlijn mag ontvangen is onmeetbaar, het is zijn onvoorwaardelijke liefde voor jou. Tijdens deze reisdagen gaan we diverse fases door, welke nog niet uitgekristalliseerd zijn. De rode draad is wel duidelijk, het openen en vergroten van jouw Hart. Het zakken van ’t hoofd naar ’t Hart is een lange weg en vaak denken we dat we er al bijna zijn. Toch als je voelt merk je dat er nog best wel een weg te gaan is.

De Creativiteit, de Kracht en de enorme Joy zijn de kenmerken wat in de Liefde van Merlijn zit. Hij wil graag met je op reis en staat constant voor je klaar om je bij te staan. Mij is gevraagd om de energie van hem sterk te maken in het bewustzijn van alle cellen van de mens. Het werkt dan als een soort van katalysator door mij heen. Hiermee zullen de opgelopen trauma’s kunnen versmelten en oplossen of nog even een laatste stootje geven om geschouwd aan het licht te komen.

De reisdagen hebben elke keer een ander thema welke aansluit op de energie van de dag en op de groep. Je krijgt precies de tools uitgereikt welke voor jou nuttig zijn waarin jij kunt bewegen.

De dag bestaat uit 2 diepgaande healings transmissies gevolgd door de lunch. Een wandeling door de natuur van de Westerheide om de transmissies verder te laten integreren. Bij terugkomst is er nog een afsluitende transmissie welke de verdieping verder bekrachtigd. Tussendoor zijn er gesprekken over de ervaringen welke de verdieping meer duidelijkheid geven.

De Merlins Journey wordt al vele jaren hier in ’t Atelier gegeven welke zich in vele vormen heeft laten zien. Afgelopen jaar was het duidelijk we gaan in kleine groepen aan de gang en dat zal dit komende jaar ook zo zijn. Dit om de persoonlijke aandacht, die ik belangrijk vind, de ruimte te kunnen geven. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

We starten elke dag om 10 uur met koffie en thee en kunnen we vast een beetje in de energie komen. Er wordt door ‘t Atelier gezorgd voor een broodje en een vegetarische soep. En bereiden we gezamenlijk de maaltijd.

De bijdrage bedraagt 95 euro

Graag aanmelden via de site, klik hier!