Open dagen 9 t/m 14 december

Open dagen 9 t/m 14 december

Open dagen 9 t/m 14 december

Ik heb dit jaar ervoor gekozen om van maandag tot en met zaterdag open huis te hebben van 11 tot 17 uur. Tijdens de open dagen zijn er kennismaak consulten dan kan je ervaren hoe een healing is of een massage gaat.
Natuurlijk zijn er dan ook elke dag van 14 tot 15 uur transmissies met betrekking op wat er die dag leeft, doch wel altijd is het rondom aarding en de connectie met het oude via de Old White Whale energie!
En als je het alleen leuk en fijn vind om hier de gehele dag te zijn is dat ook goed, kan je heerlijk van de energie van ‘t Atelier genieten.
Als je het leuk vind is er de mogelijkheid om die dag ook krachtkaarten te gaan maken. Leuk werk waarbij je vaak diep naar binnen kan gaan.
Op dinsdag en Woensdag zal ook Josien van Leeuwen erbij zijn en kan je ervaren hoe haar werkwijze is.
josien van leeuwen
De behandelingen en de transmissies zijn vrij om aan deel te nemen en als je een financiële bijdrage wil doen vanuit het hart is dat natuurlijk fijn.
De koffie, thee en koekjes zijn in voldoende mate aanwezig net als het de mooie stenen en tincturen om te kijken welke bij jouw proces passen. Adviseren doen we met liefde.