Seed of Life Amulet

Seed of Life Amulet

Kia ora lieve mensen,

De wereld is enorm veranderd de afgelopen tijd; het is niet meer de wereld zoals we die gewend waren. Deze crisis is voor iedereen natuurlijk anders, maar wel is, naar ons idee, voor iedereen hetzelfde dat deze tijd vraagt om de groei in ons bewustzijn te maken.

Een paar goede vrienden van me zijn op bijzondere wijze tegen een hoog sensitieve onderzoeker/uitvinder aangelopen die een weg heeft gevonden om deze groei op een meer ontspannen wijze te maken. Daarbij is het wellicht ook een manier om ons tegen het COVID-19 virus te beschermen. Ja, wat is deze manier dan..?

Deze hoog sensitieve uitvinder maakt amuletten die een resonantiesysteem dragen. Deze techniek is beschreven in de Sankhya Karika. Het hebben van een resonantiesysteem houdt in dat deze amuletten een bepaalde trilling dragen die het lichaam na een tijd overneemt. Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft alles in het universum een trilling, dus ons lichaam en de functies in ons lichaam ook. Door ziekte kan de trilling van een lichaamsfunctie afwijken van haar gezonde trilling. Dit specifieke amulet is gemaakt voor deze crisis en draagt een trilling die je op een meer ontspannen manier de groei in je bewustzijn laat maken. Daarbij biedt het ook bescherming tegen deze crisis. Mocht je een meer uitgebreid verhaal over de werking van het amulet lezen, kan dat op de website www.seed-of-life-amulet.com.

Wij en nog een aantal anderen (totaal ongeveer 30 mensen) dragen dit amulet nu ruim een maand. Gezien onze ervaring met dit amulet en eerdere amuletten van deze uitvinder delen wij deze mogelijkheid graag met je en we vinden het vooral belangrijk dat je je tot niets verplicht voelt.

We willen graag dat de werking van het amulet gevalideerd wordt en daarom zijn we een aantal onderzoekstrajecten begonnen. Alle opbrengsten van de amuletten worden geherinvesteerd in verdere ontwikkeling en onderzoek van dit project.

Aan dit initiatief is de afgelopen maanden hard gewerkt, zo is er een website uitgewerkt en zijn de eerste onderzoeken gestart. Dit allemaal onder de naam: Seed of Life Amulet.

Ons uiteindelijke doel is dat dit amulet voor alle mensen die willen beschikbaar gaat zijn.

Mocht het iets voor je zijn en heb je interesse, dan kun je een amulet bemachtigen door:

  1. Er eentje te kopen op de website van Seed of Life Amulet.
  2. Ons een verzoek te sturen als je een amulet wilt hebben maar dit niet kunt betalen: seedoflifeamulet@gmail.com

Als je ons verder wil helpen met dit project, kan je:

  1. Dit bericht met familie, vrienden, collega’s en kennissen delen
  2. Een donatie doen (zie de website)
  3. Ideeën om de werking van het amulet te valideren of andere goede ideeën met ons delen