Singing Bowls Sound Healing

Singing Bowls Sound Healing

Singing Bowls Sound Healing

Met de samenwerking van diverse mooie klank instrumenten word er een magische ruimte gecreëerd welke je helpt om dichter bij jezelf te komen. Tijdens deze sessie gaan we op reis naar de pijnappelklier, het Derde Oog. Door de gedimde ruimte waarin je ligt op een matje, eventueel vergezeld met een kussentje en een dekentje, kom je gemakkelijker in de ruimte van je Derde Oog.

De pijnappelklier (de epifyse) welke in het centrum van je hoofd bevind, is een geweldig mooi instrument. Hij zorgt voor je intuïtieve vermogens zoals helder zien, horen , ruiken, voelen en weten. Ook zorgt die voor een optimaal immuun systeem. Het is een mooie plek om op te mediteren en hierdoor meer rust en inzicht in jezelf te krijgen.

Tijdens de Singing Bowls Sound Healing gebruik ik ook mijn energie en mijn stem om heling te geven op die plekken die nodig zijn om de aanwezige blokkades vrij te kunnen geven om zo dieper door te kunnen zakken in wie jij bent!

De aanvang is om 19 uur met een lekker kopje thee, waarna we ons om 19.30 uur gaan installeren op ons matje. Tussen 21.15 en 21.30 uur zal de reis klaar zijn en is er nog ruimte voor en kopje thee. tijdens de sessie is er geen pauze.

Er is plek voor 6 deelnemers!

Kijk op de agenda pagina voor de data!