The Rose from Rosslyn

The Rose from Rosslyn

The Rose from Rosslyn is een aura spray welke je helpt meteen in je eigen authenticiteit te gaan staan. Ze zal je helpen om je een stevige en diepe bescherming te geven. Je heilige graal, jouw bedding, zal dieper verankerd gaan worden en hiermee zal je steviger staan in jouw Kristallijne Licht.

The Rose from Rosslyn heeft de kwaliteit om jouw Liefde voor jezelf en voor anderen te vergroten en te verankeren. Ze heeft een diepe verbinding met de Roseline, Maria, Maria Magdalena, Sofie, Anna en Michael.

 

Na vele reizen naar Rosslyn in Scotland werd me gevraagd deze spray te gaan maken. De verbinding naar ons Hart en die van Moeder Aarde zal hiermee steeds dieper worden.

De Aura spray The Rose from Rosslyn spray je om je heen wanneer dat goed voor je voelt maar de voorkeur gaat uit naar 2 keer per dag. Ook kun je de Aura spray The Rose from Rosslyn als ruimte reiniger gebruiken en hiermee je veld waarin je bezig bent in balans voor jouw en je omgeving te zetten.

Rosslyn in een mooie Magische en Mistieke plek in Scotland onder Edinburgh. Een mooie Chapel waarin met de vele honderden afbeeldingen, waaronder vele Greenmans, een zeer zachte energie is. De verbondenheid met vele lagen van Maria, Maria Magdalena, Sofie, Anna en Michael is goed voelbaar

Het is een plek zoals het voelt waarbij de basis voor alle geloven is ontstaan. De Druïden hadden een belangrijke rol. Nog steeds is er een Hogere Mistieke school aanwezig in de rotswanden van de Rosslyn Glenn bij het voormalige kasteel.

De oude Taxus van 2000 jaar oud, welke daar bij de ruïne staat, geeft je vele inzichten en verbindingen.

Webshop The Rose from Rosslyn