Ontspannings meditatie-massage op afstand

Ontspannings meditatie-massage op afstand

Gezien de huidige tijd is er geen mogelijkheid om een ontspanningsmassage of stoelmassage te ontvangen. Hierdoor is deze ontspannings meditatie-massage ontstaan waarbij je in een groep en op afstand van elkaar samen dit kan beleven.

De ontspannings meditatie-massage heeft diepgaande klanken en zachte energie strelingen. Hierdoor kan je in een uurtje in de totale ontspanning komen en kunnen je schouders en hoofd weer even op adem komen. Zittend of liggend in een gemakkelijke houding, op een matje, een luie stoel of lekker op de bank met misschien wel een dekentje om je heen.

De gedachten even loslaten geeft ruimte om het vaak vastzittende beeld vrij te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor andere gedachtes en creatieve plannen. Vanuit het niets creëer je het meest!
Dus gaan we samen dit uur ruimte geven aan niets.

Ik ben tijdens de sessie in mijn praktijk tussen de klankschalen, drums en diverse andere instrumenten maar natuurlijk ook mijn eigen klanken van de oude talen en de Whale. Dit te samen met mijn energie, geeft een uniek samenspel om in de diepere ontspanning te komen. Dit geheel zal de ruimte gaan vullen in en om je heen. En dan “proberen” niets te vinden van wat je hoort of voelt zodat de ontspanning van binnenuit in beweging komt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na de gemaakte afspraak stuur ik een ZOOM afspraak naar je toe welke jij verspreid naar de deelnemers. Ik krijg te horen van je hoeveel deelnemers er (ongeveer) mee doen.
Op de afgesproken tijd maken we contact en gaan de microfoons uit anders galmt het bij ieder van ons. Je kan het beeld aanlaten of uitzetten, net wat je prettig vind. Na de sessie is er mogelijkheid om iets te delen met elkaar, doch uit ervaring vinden de meeste mensen dit niet prettig omdat ze nog even “moeten” bijkomen.

De financiële bijdrage voor deze ZOOM ontspannings-massage bedraagt 120 euro excl. BTW

Loading...

Via de email of telefoon kan je contact met me opnemen als je nog vragen hebt of een afspraak wil maken!

info@paikeadragon.nl

06 534 04 196Paikea

Gooise masseur aan huis