Paikea Massage Healing

Ontstaan van de Paikea Massage Healing

Ik voelde, als ik mijn cliënten nog dieper aanraakte, dat er veel meer vrij kon komen. Het was intens en onverwacht dat dit zo gebeurde. Zo heb ik stage mogen lopen en later met ze samen gewerkt bij de Tuhoe Maori, hun manier van healing en deep-tissue massage mogen leren geven. Er wordt met de vlakke hand een zachte effleurage gegeven. Aan de andere kant kan de stevige hand tevoorschijn komen maar ook de vuist of de elleboog en soms komt zelfs de knie erbij.
Ook leerde ik van hun om de deep-tissue met de voeten leren geven. Hiermee lig je gekleed op een mat op de grond en komt de healing en de dieptemassage vanuit mijn voeten.

Mijn leraar Tikirau (Maori van de Tuhoe tribe) zag wat er met me gebeurde als ik bezig was met de cliënten. De Whale werkte diep door mij heen en hierdoor kon de cliënt dieper door vele trauma lagen heen gaan. Het voelt ook als een immense kracht en tevens een verstilling in vele lagen. Ik kreeg vervolgens de naam Whale Whisperer van hem. Een naam welke ik met grote dank van hem aan nam!

Paikea Massage Healing

Paikea massage healing is een holistische deep-tissue massage healing waarbij jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam aan bod komen.

Paikea massage healing

Intensief body work welke ook Maori healing of Deephealing genoemd worden. Bij mij ga je vaak alleen wat dieper dan de traditionele behandelingen door de verbindingen met de Whale en de Old White Whale.
Een van mijn leraren Tikirau Ata, een Maori-Tuhoe Elder vertelde: When John is busy with the healing I see and hear him change in the Whale. At those moments I see big changes taking place at the client.

Het is een intensieve healing massage waarbij er op een intuïtieve manier gewerkt wordt met Hawaiiaanse Paikea healing massagedeep-tissue massage en de vele energie lagen. We creëren een ruimte in totale verbinding waarbij ook, met respect, onder andere de hulp gevraagd wordt aan alle natuur Spirits, je voorouders, je hoogste Zelf en je aardse Zelf.

Paikea betekent in Maori Bultrugwalvis en die verbondenheid met Paikea is tijdens de behandeling ook intens aanwezig. Samen met Paikea gaan we steeds een laag dieper net zoals de Whale die een duik neemt en vervolgens nog iets dieper duikt en dat meerdere keren herhaald. Tot die op de plek is waar die mag Zijn.

Met andere woorden,  een weg naar Innerlijke Kracht en Wijsheid door in de Overgave te gaan.

De Paikea Massage Healing helpt de vuurkracht wat in je zit naar buiten te brengen. Het helpt bij het losmaken van je van traumatische blokkades die opgesloten zitten in je celbewustzijn dat onderdeel is van je DNA.

Je kunt het in 3 niveau’s zien, de eerste die je van me krijgt zal waarschijnlijk in niveau 1 zijn en zo opvolgend om het lichaam er ook aan te wennen met wat er allemaal gebeurd.
Het zal pijn doen en zal er verdriet vrijkomen, ook is het fijn om de rest van de dag geen afspraken te plannen en de tijd voor jezelf te nemen.

Paikea

Er is een mogelijkheid om na de behandeling je even te douchen, neem hiervoor even een handdoek mee.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Loading...

 

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

Ik ben iemand die het belangrijk vind dat er rust is voordat de behandeling of massage start. Daarom drinken we vooraf even thee met elkaar zodat onze systemen even aan elkaar kunnen wennen en er “geland” kan worden. Dit gaat natuurlijk niet van de behandeltijd af.