Paikea Massage Healing

Paikea Massage Healing

Paikea massage healing is een holistische deep-tissue massage healing waarbij jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam aan bod komen.

Intensief body work welke ook Maori healing of Deephealing genoemd worden. Bij mij ga je vaak alleen wat dieper dan de traditionele behandelingen door de verbindingen met de Whale en de Old White Whale.
Een van mijn leraren Tikirau Ata, een Maori-Tuhoe Elder vertelde: When John is busy with the healing I see and hear him change in the Whale. At those moments I see big changes taking place at the client.

Het is een intensieve healing massage waarbij er op een intuïtieve manier gewerkt wordt met Hawaiiaanse deep-tissue massage en de vele energie lagen. Er wordt gewerkt met de behandeling op alle niveau’s; fysiek, mentaal, spiritueel, psychisch en emotioneel.
Er wordt in een totale verbinding gewerkt waarbij ook, met respect, onder andere de hulp gevraagd wordt aan alle natuur Spirits en je voorouders.

Met andere woorden,  een weg naar Innerlijke Kracht en Wijsheid door in de Overgave te gaan.

De Paikea Massage helpt de vuurkracht wat in je zit naar buiten te brengen. Het helpt bij het losmaken van je van traumatische blokkades die opgesloten zitten in je celbewustzijn dat onderdeel is van je DNA.

Er zijn 3 niveau’s, de eerste die je van me krijgt zal niveau 1 zijn en zo opvolgend om het lichaam er ook aan te wennen met wat er allemaal gebeurd.
Het zal pijn doen en zal er verdriet vrijkomen, ook is het fijn om de rest van de dag geen afspraken te plannen en de tijd voor jezelf te nemen.

Er is een mogelijkheid om na de behandeling je even te douchen, neem hiervoor even een handdoek mee.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Of bel om een afspraak te maken:


06 534 04 196

Ik ben iemand die het belangrijk vind dat er rust is voordat de behandeling of massage start. Daarom drinken we vooraf even thee met elkaar zodat onze systemen even aan elkaar kunnen wennen en er “geland” kan worden. Dit gaat natuurlijk niet van de behandeltijd af.