Reviews

*****

Irene: Ik ervaar John als een hele heldere gids die voelt, weet en ziet en een ongelofelijke geneeskracht in zijn handen heeft.
Een man met een mooie magische wereld om zich heen met vele voelbare helpers en tegelijkertijd absoluut aards en goed in de terugkoppeling van zijn waarnemingen die zeer traceerbaar zijn als het om feitelijkheden gaat.
Heerlijk om met hem te ‘reizen’, opruimen en weer verder te openen in wat nu wil.

*****
Jonas: Ik kijk altijd uit naar de sessies met John. Zijn sensitiviteit en compassie zorgen elke keer voor een bijzondere verbinding. Onze ontmoetingen geven mij elke keer precies wat ik nodig heb. Hij helpt mij verbinden met iets diepers, iets essentieels. Ook al ‘begrijp’ ik het niet precies, het opent mij naar een dimensie in mij Zelf die elke keer sterker wordt.
John creëert ruimte. Een ruimte waar alles precies is wat het moet zijn, zodat ik ook mezelf kan zijn. Vanuit daar groeit altijd iets moois!
Door de diepe, intense aanraking tijdens de ‘Behandeling’ kom ik er steeds beter achter wat ik los mag laten om Lichter vooruit te gaan.
*****
Heleen: ‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan. Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.
*****
Bert-Jan: Gisteren 02-09-2021 heb ik mijn eerste sessie bij John gehad. Toen ik binnen kwam voelde ik meteen intuïtief dit voelt heel goed, dit is helemaal ok.
Wat ik daarmee bedoel is dat ik een gevoel bij John heb van dat hij heel integer en zuiver van binnen is en daardoor mij en anderen heel integer en zuiver vanuit zijn hart de behandelingen geeft.
Ik voel mij Gezien door hem en hij begrijpt hoe ik in elkaar zit. Integriteit en zuiverheid staan bij mij hoog in het vaandel
Dit zijn voor mij essentiële voorwaarden om mijn proces aan te gaan met iemand en dus met John.
In de praktijkruimte is een hele fijne serene liefdevolle sfeer aanwezig.
Na de sessie had ik een innerlijke rust, wetende dat mijn proces met behulp van John wordt voortgezet zodat ik nog dichter bij mijn Kern kom d.mv. mijn pijnstukken tegen het Licht te houden en te laten oplossen waardoor mijn verbinding met het Christusbewustzijn verder wordt geïntensiveerd.
Een ieder die met een soortgelijk proces bezig kan ik John van harte aanbevelen.
Dank je wel John!
*****
Jeroen: John kan in zijn behandelingen flink doorpakken. Hij weet met veel zachtheid en vertrouwen de diepe kern van een problematiek te raken.
Hij heeft de eerlijkheid en confrontatiekracht van een echte grootvader.
*****
Mieke Vulink : Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief. Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig.

Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen. Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.

John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan. Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn.
Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen. Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.

Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!
*****
Johannes: John is een integere lieve begeleider van je eigen reis. Hij heeft in zijn mars wat je op dit moment nodig hebt. Voor mij werkt zijn energetische aanpak perfect.
*****
Wim: John is een topper. Ik ontmoette hem jaren geleden, toen hij, net als ik, deelnam aan workshops te Veelerveen. Ik onthield steeds: die kerel, daar moet ik ooit bij terecht. Ruim een jaar geleden kwam ik ertoe. Inmiddels heb ik meermaals deelgenomen aan de White Whale Gatherings, net als aan de Down To Earth Gatherings en ook ettelijke persoonlijke één-op-één Energetische Therapie Sessies met John beleefd. Steeds een wonderlijk samenzijn. Steeds thuiskomen. Met zachte doch krachtige ‘hand/hart/buik/…’ geleid. Zijn werk gaat diep en in alle vertrouwen. Woorden schieten me tekort, mijn voelen zegt: Bij John, zit ik goed. X
*****
Lies: Dank voor de indrukwekkende healing, voor je zorgzaamheid en liefdevolle kundigheid. Het heeft veel in mij op haar juiste plaats laten vallen (en het valt geloof ik nog steeds).
*****
Janet: Gisteren een helende massage ontvangen van John. Wat een kado aan mijzelf.

Volledig vertrouwen en kunnen overgeven aan al wat is. Hij weet raakt je met woorden, klanken en aanraking.
Een nog diepere verbinding voel ik met Moeder Aarde en het Walvisbewustzijn, wat ik ervaar als mij veilig voelen in mijn lijf.
Graag kom ik weer terug voor een verdere verdieping.
*****
Rozik: John is een bijzonder mens, zijn behandeling/ healing heeft mijn geraakt tot diep in mijn hart, mijn wezen. Zijn liefdevolle hart is helemaal aan het werk voor je. Zeer aan te raden!!!Als iedereen als John was, heerste al langer vrede op aarde.
*****
Mirte: Dankzij John heb ik weer meer de ruimte om innerlijk aan de slag te gaan.. heel fijn!
*****
Alice Verholt: John is een lieve en zeer integere begeleider tijdens het traject (White Whale retreat en intensieve massage) geweest. Samen zijn we, ondersteund door White Whale, mooie en intense sessies aangegaan met bijzondere uitkomsten voor mijzelf.
*****
Brigitte: Een praktijk die het bezoeken waard is, John brengt je diep in contact met Jezelf…prachtige workshops, sessies, massages en kristallen. Met een liefdevol respect voor AL wat Is, begeleid John je daar waar je mag zijn.
*****
Marian: Een liefdevolle en integere healing mogen ontvangen. Een workshop, massage of healing bij John kan ik zeker aanraden. Hij luistert goed naar je wensen en behoeften en handelt hier met volle aandacht en vertrouwen naar.
*****
Wende: Voelde me meteen op mijn gemak en John wist precies wat er in me omging. Heel fijne ervaring
***
Josien: Dank je wel John.
Het was nodig dat ik weer in mn licht kwam te staan.
Het voelt weer goed..
*****
Inés: Heel erg dankbaar voor de diepte die geraakt kon worden. Dat zie je zelden dat iemand dat kan.
*****
Debby: Mooie praktijk! John is een vriendelijk en betrouwbaar mens, die het beste in jou naar boven weet te halen. Ik ga regelmatig naar Merlin’s Journey of kom voor een massage, healing of reading.
*****
Andra: De sessie bij John heeft weer beweging gebracht waar ik vastliep in mijn proces; erg fijn!
***
Hans Hilhorst: Als iedereen in Nederland zo met zijn werk bezig is als John, werd er overal fantastisch werk afgeleverd.John je hebt me een nieuw mens gemaakt DANK
****
Marian: Een liefdevolle en integere behandeling gehad, waarbij mijn wensen centraal stonden. Een behandeling die ik een ieder aan kan raden!!
*****
B: Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren.
*****
Carolien Straver: Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. En altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen.
*****
Lidy: Rustgevend, en weet de punten te masseren die het hard nodig hebben.