Song for Soul opnames

Song for Soul Opnames

Hieronder vind je een opname van een Song for Soul welke voor John gemaakt is door Walter Jakobsen. Onder zijn helende klanken zit een helende energie welke via John op de opname komt. Een unieke combinatie van krachten en kwaliteiten bundelen wat een Magische healing geeft. Je wordt gezien en je kwaliteiten worden volledig in hun potentie gezet en bekrachtigd. Wanneer je deze opname beluisterd en bevoeld, soms wat harder met de ramen dicht, soms zonder geluid (dan het geluid uitzetten) dan merk je dat de opname je intens raakt en in beweging zet.

 

 

Walter en John hebben gemerkt dat dit verder uitgerold mag worden voor ieder die een persoonlijke melodie wil ontvangen. Dit kan zijn voor jou persoonlijk of voor een dierbare, maar ook voor een geboorte, een trouwerij of een overlijden. Ook kan het bij een kunstvoorwerp gemaakt worden of voor een website. Je merkt dat van alles mogelijk is, als je vragen hebt dan horen we het graag.

*Walter Jakobsen   w.jakobsen@hetnet.nl

*John Nieuwendyk   jhnieuwendyk@gmail.com

Per melodie wordt een bijdrage gevraagd van 225 euro, wanneer je kiest voor 2 melodieën dan wordt er 350 euro gevraagd en als je kiest voor 3 melodieën dan wordt er 450 euro gevraagd.

 

Dit volgende lied “Alleen” is spontaan ontstaan vanuit de energie van de Whale, onze verbintenis met onze geboortegrond (Zeeland en Nieuw Zeeland) en de verbinding vanuit het gezin waarop wij opgroeiden.